reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ahahah różnie może byc 🤣
Na ciąży pytanie i odpowiedzi na fb padło pytanie właśnie apropo wagi to powiem Ci ze 17-20 kg to taka średnia była 😉 ale Bardzo szybko dziewczyny spadały z wagi . Powiem Ci ze cieszę się ze nie będę się tak z brzuszkiem męczyć w upalne dni i co do zabobonów to ja od samego początku ciąży mam uwalone ze będzie chłopczyk . A dziś rano mój stary nawet imiona wymyślał🤣🤣🤣 dla chłopczyka Kacperek albo Gabryś. Jak się uda dziewczynka to Emilka albo Aurelia 😍.
No ja miałam po wyjściu ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą. Ja dla chłopczyka nie mam a dla dziewczynki pewnie Lenka albo Aurelka
Co myślicie o tym żeby w pierwszym poście zrobić spodziewany termin porodu każdej z nas 😊 oczywiście kto będzie chciał to będzie zapisany?

reklama
Nie wiem z jakiego był, bo to były oliwki z polo marketu, ale pyszne 😁 no trudno, już zjadłam. Więcej najwyżej nie będę

ja gdzie ostatnio na fb widziałam dyskusję mam i te liczby +30kg, +25kg a nawet i +40kg mnie przeraziły
emoji28.png
to już zdecydowanie za dużo

Przyszło moje 20 testów sesese. Zaraz mąż z paczkomatu przywiezie sesese też Was zaatakuje kreskami choć moje pewnie nie tak okazałe jak Wasze. Ja dzisiaj 4+0

No ja miałam po wyjściu ze szpitala ważyłam mniej niż przed ciążą. Ja dla chłopczyka nie mam a dla dziewczynki pewnie Lenka albo Aurelka
Co myślicie o tym żeby w pierwszym poście zrobić spodziewany termin porodu każdej z nas 😊 oczywiście kto będzie chciał to będzie zapisany?
tak, to jest bardzo dobry pomysł, tez o tym myślałam, styczniowki tak maja u siebie, fajnie, bo można sobie zerknąć która ma na kiedy termin bez ciągłego dopytywania 😅

reklama
Do góry