reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Mój syn tez uwielbia dźwięk odkurzacza 😆
Włączę i od razu spokój 🤗
No ale nie sposób cały czas odkurzać 😂
Rozumiem sterylne środowisko ale bez przesady hehehe 😂 u mnie już od 7 gra muzyka i jest spokojnie, bardziej mój 15 miesięczny Smrodek daje popalić niż Malutka 🙄 jakieś ma ostatnio podrygi do bicia 😑

No ale nie sposób cały czas odkurzać 😂
Rozumiem sterylne środowisko ale bez przesady hehehe 😂 u mnie już od 7 gra muzyka i jest spokojnie, bardziej mój 15 miesięczny Smrodek daje popalić niż Malutka 🙄 jakieś ma ostatnio podrygi do bicia 😑
Ja w telefonie włączam 😆
Mąż się śmiał ,że odkurzacz zajadę 😂

Może przez to ,że malutka się pojawiła ?
Moja córka starsza niby się cieszy ,pomaga a za chwilę coś jej palnie i się obraża , psoci nie słucha się wgl.
Czasami idzie pierdolca dostać ,ale każdy rodzic musi przez to przejść więc tylko to mnie pociesza..
Najważniejsze , że są zdrowe 🥰🤗

Ja też myślałam nad tym czy to czasami nie jest wina mleka.
Jednak pediatra uważa , że wszystkie objawy u mojego dziecka są normalne.
Trochę mi już zaczyna brakować sił na to wszystko.
Wydaje mi się ,że wizyta prywatna będzie konieczna.
Na dodatek maluchowi jakieś krostki i płace czerwone powychodziły na twarzy. Też niby normalne. Nie wiem czy to trądzik niemowlęcy czy jakiś objaw nietolerancji pokarmowej ,alergii 🤷
Dziwne czasy nastały .. żeby leczyć ludzi przez telefon.. chyba ,że tylko w mojej mieścinie taki ciemnogród 😱

No u nas ja bym się nie zgodziła na teleporadę przy takim maluszku, żądałabym wizyty bo przez telefon lekarz dziecka nie widzi i nie wie tak na prawdę, a my rodzice nie zawsze jesteśmy w stanie określić dokładnie co i jak wygląda. Moja miała trądzik niemowlęcy ale w szpitalu w domu już przeszło.
Spróbuj może u innego pediatry zasięgnąć pomocy.
Co do mojego syncia to tak bywa zazdrosny ale to machanie łapkami zaczęło się juz przed narodzinami córki... więc uważam, że to przejściowy okres i probowanie nas rodziców.

No u nas ja bym się nie zgodziła na teleporadę przy takim maluszku, żądałabym wizyty bo przez telefon lekarz dziecka nie widzi i nie wie tak na prawdę, a my rodzice nie zawsze jesteśmy w stanie określić dokładnie co i jak wygląda. Moja miała trądzik niemowlęcy ale w szpitalu w domu już przeszło.
Spróbuj może u innego pediatry zasięgnąć pomocy.
Co do mojego syncia to tak bywa zazdrosny ale to machanie łapkami zaczęło się juz przed narodzinami córki... więc uważam, że to przejściowy okres i probowanie nas rodziców.
Byliśmy tylko raz na tej wizycie patronazowej ..
I tak jak mówiłam wszystko jest normalne tak twierdzi pediatra.
Poczekam jeszcze. Jeżeli nie będzie poprawy wizyta prywatna. Dobrze ,że chociaż za pieniądze lekarz Cię zbada 🤦

Byliśmy tylko raz na tej wizycie patronazowej ..
I tak jak mówiłam wszystko jest normalne tak twierdzi pediatra.
Poczekam jeszcze. Jeżeli nie będzie poprawy wizyta prywatna. Dobrze ,że chociaż za pieniądze lekarz Cię zbada 🤦
Ja jestem z Łodzi, tutaj dostęp do lekarzy jest dosyć dobry, ale też trzeba walczyć o swoje. A podobno teleporady nie obowiązują dzieci do lat 6. Swoją drogą, że lekarze nie boją się stawiać diagnozy przez telefon to dziwne.
U nas dziś będzie położna na ostatnią patronażową wizytę, a za tydzień mamy szczepienia i to i z Malutką i ze Smrodkiem😏

reklama
Ja jestem z Łodzi, tutaj dostęp do lekarzy jest dosyć dobry, ale też trzeba walczyć o swoje. A podobno teleporady nie obowiązują dzieci do lat 6. Swoją drogą, że lekarze nie boją się stawiać diagnozy przez telefon to dziwne.
U nas dziś będzie położna na ostatnią patronażową wizytę, a za tydzień mamy szczepienia i to i z Malutką i ze Smrodkiem😏
U nas póki co ,aż 1 raz była położna..
Maluda ma miesiąc.
Szczepienia 1 kwietnia mamy boje się jak to będzie 😱
Starsza córka to się tak zanosiła płaczem ,że trzeba było dmuchać w buźkę 😱

Do góry