reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Mam tak samo😱
Nocka ( nie zapeszając ) super. Dzień jest masakra śpi bardzo czujnie powiedziałabym ,też się kręci wierci, popłakuje 🤷
A zasypia tylko i wyłącznie na rączkach, nie lulam tylko sobie leży chyba lubi być blisko 💙 ale to tylko w dzień w nocy odkładam od razu po odbiciu do kołyski 😊 i o dziwo śpi bez problemu nawet bez smoczka 💤
Dzisiaj to już całkiem brak snu w dzień, cały dzień na rękach i zasypia tylko na moich, jak ją odkładam od razu się przebudza🤷 nie mam pojęcia co się dzieje, łudzę się, że to pierwszy skok rozwojowy i córce to zaraz minie, bo inaczej to będzie udręka. Tak już ładnie spała w dzień 🙄. Zobaczymy jak będzie wyglądała noc ... 🌃

reklama
Dzisiaj to już całkiem brak snu w dzień, cały dzień na rękach i zasypia tylko na moich, jak ją odkładam od razu się przebudza🤷 nie mam pojęcia co się dzieje, łudzę się, że to pierwszy skok rozwojowy i córce to zaraz minie, bo inaczej to będzie udręka. Tak już ładnie spała w dzień 🙄. Zobaczymy jak będzie wyglądała noc ... 🌃
No i nas też już ręce opadają..
Zje, odbije za chwile głodny. Praktycznie cały czas na rękach. Jak położę go do łóżeczka chwilę pośpi po czym wybudza się z płaczem.
Jestem bezradna 🤷🤦

No i nas też już ręce opadają..
Zje, odbije za chwile głodny. Praktycznie cały czas na rękach. Jak położę go do łóżeczka chwilę pośpi po czym wybudza się z płaczem.
Jestem bezradna 🤷🤦
To trafiły nam się podobne egzemplarze 🙊 nasza córeczka teraz najedzona, przebrana, leży w łóżeczku, słucha muzyki z karuzeli i próbuje zasnąć, zobaczymy czy jej się tym razem uda🙄 oby, bo podobnej nocy co do dzisiejszego dnia to sobie nie wyobrażam. Spokojnej nocy Wam życzę ❤️

To trafiły nam się podobne egzemplarze 🙊 nasza córeczka teraz najedzona, przebrana, leży w łóżeczku, słucha muzyki z karuzeli i próbuje zasnąć, zobaczymy czy jej się tym razem uda🙄 oby, bo podobnej nocy co do dzisiejszego dnia to sobie nie wyobrażam. Spokojnej nocy Wam życzę ❤️
Mój maluszek zasnął po kąpieli , teraz starsza niunie muszę ogarnąć 🤗
Również życzę spokojnej nocy ❤️

Mój maluszek zasnął po kąpieli , teraz starsza niunie muszę ogarnąć 🤗
Również życzę spokojnej nocy ❤️
Witaj❤️ jak nocka? U nas spokojna, córka spała od 20 do 8 rano, z przerwami na karmienie i przebranie, ale od razu po odłożeniu do łóżeczku zasypiała. A teraz znowu leży w łóżeczku, bo śpiąca i walczy ze snem🙄 jak już ma oczka zamknięte, to za chwilę otwiera i tak już pół godzinki.

Hej 🤗 Mikołajek spał 7 h w nocy obudził się na mleczko ładnie zasnął po 3h znowu mleczko. A teraz leży w łóżeczku i również nie może zasnąć 🤷😱
Coś mi się wydaje ,że za długie przerwy w jedzeniu i cały czas domaga się butli 🍼

Hej 🤗 Mikołajek spał 7 h w nocy obudził się na mleczko ładnie zasnął po 3h znowu mleczko. A teraz leży w łóżeczku i również nie może zasnąć 🤷😱
Coś mi się wydaje ,że za długie przerwy w jedzeniu i cały czas domaga się butli 🍼
A naszej udało się rano zasnąć w łóżeczku i śpi już ponad 2 godzinki, wprawdzie rozbudziła się, pierdzioszki popuszczała i śpi teraz na moim mężu na brzuszku 🤣 ale śpi 😊 od wczoraj daje jej Espumisan do każdej buteleczki mleczka 5 kropli, zdecydowanie więcej teraz puszcza bączków, to znaczy, że chyba dobrze?🤔

A naszej udało się rano zasnąć w łóżeczku i śpi już ponad 2 godzinki, wprawdzie rozbudziła się, pierdzioszki popuszczała i śpi teraz na moim mężu na brzuszku 🤣 ale śpi 😊 od wczoraj daje jej Espumisan do każdej buteleczki mleczka 5 kropli, zdecydowanie więcej teraz puszcza bączków, to znaczy, że chyba dobrze?🤔
Ja też daje Espumisan 5 kropelek i delicol też 5 kropelek .. dobrze ,że puszcza mój tez tak robi 😂 mamy wręcz identyczne dzieci 😊🤗

reklama
Ja też daje Espumisan 5 kropelek i delicol też 5 kropelek .. dobrze ,że puszcza mój tez tak robi 😂 mamy wręcz identyczne dzieci 😊🤗
U nas dzisiaj córeczka się poprawiła, zasnęła rano sama w łóżeczku, na spacerku w wózku i teraz zasnęła znowu sama w łóżeczku przy karuzeli ☺️ mam nadzieję, że już tak zostanie i w nocy też ładnie będzie spała 🤩🌃

Do góry