Dziewczyny, jutro połówkowe stres już mnie zżera.. Trzymajcie kciuki
reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Dziewczynka zdrowa a to jest najważniejsze, 350g szczęścia
GratulacjeDziewczynka zdrowa a to jest najważniejsze, 350g szczęścia
Ciasteczko89
Początkująca w BB
GratulacjeDziewczynka zdrowa a to jest najważniejsze, 350g szczęścia
Na kiedy masz termin? Bo bardzo podobnie waży jak moja na połówkowych a ja to mam wrażenie że jestem prawie na samym końcu lutego
Ciasteczko89
Początkująca w BB
Ja właśnie wróciłam znad morza, trzeba było w końcu wykorzystać bon turystyczny, we wcześniejszych planach chcieliśmy go zostawić na ferie, no ale teraz to już by nie przeszło
Mam nadzieję, że nawdychałam się jodu na zapas
Mam nadzieję, że nawdychałam się jodu na zapas
asia.joanna
Fanka BB :)
Termin na 21.02 więc końcówka połówkowe miałam w 21tcGratulacje
Na kiedy masz termin? Bo bardzo podobnie waży jak moja na połówkowych a ja to mam wrażenie że jestem prawie na samym końcu lutego
Tak, tylko nasza historia wygląda tak, że nie udawało nam się przez 10 lat. Chodziliśmy do kliniki leczenia niepłodności, były badanie wszelkiego rodzaju, stymulacje cyklu, dwie ciąże biochemiczne i ostatecznie lekarz powiedział, że tylko in vitro. Ja niedrożny jajowód, mąż 1% dobrych plemników, po chemioterapii i radioterapii 18 lat temu. W 11 roku, gdzie już dawno pogodziłam się z losem, zdarzył się cud, w który uwierzyłam chyba dopiero w 4 miesiącu ; Czekamy na wymarzoną córeczkę.Cześć Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę, czy partner którejś z Was robił diagnostykę zanim udało Wam się zajść w ciąże i miał morfologię prawidłowych plemników poniżej 4%?
Sylwuśka88
Aktywna w BB
U mnie podobnie obrączka i chiński pokazują dziewczynkę. Mam dwóch synów i mam nadzieję że się sprawdziJa nie wierzę w takie rzeczy ale koleżanka stwierdziła ,że mi powróży obrączką na łańcuszku, i najpierw się sprawdza czy płeć zgadza się z dziećmi które już posiadamy ( mi się sprawdziło ) w moim przypadku dwóch chłopców,obraczka buja się jak wahadło góra i dół natomiast kolejna wróżba pokazała dziewczynkę obrączka zakręciła koło bardzo chciałabym mieć córcie, ale wiadomo że zdrowie jest najważniejsze i to się liczy dla mnie najbardziej. Nie mniej jednak trzymam kciuki tym bardziej że ta ciąża jest zupełnie inna niż dwie poprzednie edit: sprawdziłam przed chwilą też kalendarz chiński z którego też wychodzi płeć żeńska ciekawe czy to się sprawdzi
Pierwszego Syna urodzilam 6 lutegoa teraz mam termin na 3 lutegoHej dziewczyny jestem w 26 tc poród mam na 06.02.2022. Mam do Was takie pytanko póki nie skonsultuje się ze swoim lekarzem czy pozycja do spania półsiedząca jest groźna dla dziecka? Od zawsze śpię w takiej pozycji i tylko tak mi jest wygodnie. Spalam jeszcze na brzuchu ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży zrezygnowałam z tej pozycji. Pozdrawiam
Nie wydaje sie niebezpieczna ale wiesz chyba lepiej skonultuj to z lekarzem
Bedzie najpewniej
reklama