reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Kurcze czy to normalne, że codziennie robię test? Czy coś ze mną nie tak? I obserwuję czy kreska nie jest jaśniejsza 😅😅 jestem 2 dni po terminie miesiączki i jest piękna gruba, mocna, a ja się w nią wpatruje 😅🤔
Ja w poprzedniej ciąży robiłam testy owulacyjne żeby je wykorzystać 🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈

Kurcze czy to normalne, że codziennie robię test? Czy coś ze mną nie tak? I obserwuję czy kreska nie jest jaśniejsza 😅😅 jestem 2 dni po terminie miesiączki i jest piękna gruba, mocna, a ja się w nią wpatruje 😅🤔
Moje dwadzieścia jeszcze nie doszło z allegro. Ale normalnie to bym nawet dwa razy dziennie robila 😉 takie wczesno ciążowe hobby 😉🙊

Czyli nie jestem sama 😀zostały mi 3 testy więc muszę je wykorzystać przecież 😀
Mi zostal jeszcze jeden. Na jutro 😄 i myslalam czy dokupić🤣🤣🤣 ze jak to juz koniec sikańcow😜. Tyle czlek robił testy i zawsze jedna krecha ze ta sytuacja teraz cieszy niezmiernie 🤣
I Mam głęboko kto co sobie o tym pomysli;)

Dzis kreska w 30sekund wyskoczyla na maxa bordowa (17dpo) takze progress widze juz samym tym jak szybko wyskakuje😄
Z ostatnim synem robilam do 18dpo i testy owu tez Wykorzystałam a co😆

Wypije poranna kawke i biore sie za Ćwiczenia ale lekkie ;)

reklama
Do góry