O to dobrze jak energia jest ,a co do pleców to i mnie bolą jakos od tygodnia też tak że musimy się przyzwyczaić pomału do tegoA dziękuję, bardzo łagodnie przechodzę przez moją pierwszą ciąże w zasadzie obyło się bez większych mdłości. Bywałam bardziej zmęczona, na tyle, że musiałam się zdrzemnąć w dzień, ale teraz jest już super jedyne co mi trochę dokucza to plecy, ale ogólnie nawet więcej energii mam
reklama
O to dobrze jak energia jest ,a co do pleców to i mnie bolą jakos od tygodnia też tak że musimy się przyzwyczaić pomału do tego nie te
Mnie już też plecy zaczynają boleć,aż się martwię co to będzie za kilka miesięcyO to dobrze jak energia jest ,a co do pleców to i mnie bolą jakos od tygodnia też tak że musimy się przyzwyczaić pomału do tego
Dokładnie teraz narzekamy a co to bd późniejMnie już też plecy zaczynają boleć,aż się martwię co to będzie za kilka miesięcy
misiacova
Fanka BB :)
Ja też się martwię jak to będzie, zwłaszcza, że mam ogromne piersi i to już dla mojego kręgosłupa straszne obciążenieDokładnie teraz narzekamy a co to bd później
Oo no to zeczywiscie ,trzeba po prostu odpoczywać i być dobrej myśli że będzie Dobrze
Ja też się martwię jak to będzie, zwłaszcza, że mam ogromne piersi i to już dla mojego kręgosłupa straszne obciążenie
Lusia04
Moderator
Mnie u z chyba z miesiąc boli w krzyżach a tu jeszcze 5 miesięcy zostałoMnie już też plecy zaczynają boleć,aż się martwię co to będzie za kilka miesięcy
Ja_niagara
U nas też produkcja miała być zamknięta na dwójceDziękuję to będzie 2 córka moja zawsze chciałam 2 córeczki ale produkcja już zostaje zamknięta więc mąż upragnionego synka nie będzie miał
Lusia04
Moderator
Ja już zamykam bo mam za mały dom chyba że nowy wybuduje to wtedy mogę mieć nawet jeszcze bliźniaki albo trojaczkiU nas też produkcja miała być zamknięta na dwójce
Szałwia
Hejka, zaczęłam urlop w końcu tradycyjnie wezmę się za sprzątanie i załatwianie wszystkich zaległości , wizytę mam dopiero 30 , połówkowe 14 września a dziś zrobię w końcu Nifty, umówiłam się na po południu , mam ogromną nadzieję że wynik będzie dobry . ..
reklama
Ja też umówiona już na połówkowe na 20 września.Hejka, zaczęłam urlop w końcu tradycyjnie wezmę się za sprzątanie i załatwianie wszystkich zaległości , wizytę mam dopiero 30 , połówkowe 14 września a dziś zrobię w końcu Nifty, umówiłam się na po południu , mam ogromną nadzieję że wynik będzie dobry . ..
Ja dziś już 17+0 i czasem się mi wydaje, że czuję ruchy delikatne, no chyba, że to jelita mi tak non stop pracują