reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Kochane u mnie po prenatalnych 12+4 , 6cm szczęścia wszystko jest w porządku zdrowiutki , spokojny na badaniu tylko nie wiadomo czy na 100 % chłopak 💙 zakrył się nóżkami tak 80 % na następnej wizycie może coś będzie lepiej widać 😊😍😍😘
A jak tam u was ??💋 U mnie już cudownie mniej mdłości i wymiotów jak to mówią najlepszy okres ciąży sie zaczyna 🙃😊
Gratulacje i zazdroszczę cudnych fotek 😍😍ja nie dostałam żadnej 🙄🙄

no niestety u mnie bez skierowania może ze względu na wiek i jeszcze z 2 razy tylko nie wiem czy pappa będę robić 🙃 zobaczymy co lekarz powie 😊 ale za normalna wizytę nie płacę bo chodzę na pakiet PZU zdrowie to 215 zł w kieszeni 😊
A no to faktycznie jest sporo jak za każdą wizytę nie... Ale to robiłaś tylko prenatalne z USG?

reklama
Do góry