reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Mój mąż też mnie stopuje z tą radością a mnie to wkurza bo ja bym chciała by już wszyscy wiedzieli 😉 Tyle czasu się staraliśmy że teraz chyba nikt mi nie uwierzy

Może to po prostu rozrasta się macica? Mnie też bolało i teraz też od czasu do czasu coś zakluje jak na @
No kurcze mam nadzieję, bo po tehj biochemicznej to mam czarne myśli. Tak mnie jakby rwało podbrzusze ale poleżałam i póki co przeszło.

To jest moja kreska 4 dni po spodziewanej @ tez nie jest jakoś wybitnie intensywna 😉

Załączniki

• IMG_5301.jpg
    IMG_5301.jpg
    86,6 KB · Wyświetleń: 68
ale się rozpisałyście [emoji85] staram się zaglądać tu regularnie, ale mało co się udzielam, tak naprawdę czekam tylko na wizytę, żeby zobaczyć czy pojawił się zarodek czy nie...

stresuje mnie to i kurcze aż nie mam ochoty za dużo pisać, bo boje się, że będę musiała was czasem pożegnać :( i mimo, że nie staraliśmy się o dziecko, to od samego początku przyzwyczaiłam się do myśli, że będę mamą (i tego się póki co trzymam)

jednak najbardziej uderzyło mnie to, że wszyscy byli pewni, że na tej środowej wizycie zobaczę co powinnam, a tam tylko pęcherzyk eh

Bądź dobrej myśli 😊 będę trzymać kciuki za pozytywną wizytę 😊

ale się rozpisałyście
emoji85.png
staram się zaglądać tu regularnie, ale mało co się udzielam, tak naprawdę czekam tylko na wizytę, żeby zobaczyć czy pojawił się zarodek czy nie...

stresuje mnie to i kurcze aż nie mam ochoty za dużo pisać, bo boje się, że będę musiała was czasem pożegnać :( i mimo, że nie staraliśmy się o dziecko, to od samego początku przyzwyczaiłam się do myśli, że będę mamą (i tego się póki co trzymam)

jednak najbardziej uderzyło mnie to, że wszyscy byli pewni, że na tej środowej wizycie zobaczę co powinnam, a tam tylko pęcherzyk eh
Nie u kazdej kobiety owulacja jest w tym samym dniu i nie u kazdej kobiety zarodek zagnieżdża sie w tym samym dniu jak tez wzrastanie bety jest ppdobno zależne od danej osoby również :)
To wszystko wciąż do końca nieodgadnione takze głowa do gory🤗

Ana2 przykro mi z powodu twojej straty. Zgadzam sie z Tobą. Warto cieszyć sie dniem tym obecnym a nie zamartwiać tym co moze byc jutro. Nie warto marnowac dni na zAmartwianie bo nic to nie zmieni a tylko straci sie czas ktory zostal nam dany.
Dlatego nastawienie mam jak najbardziej pozytywne😘 Bedzie co ma byc a ma być dobrze!

I lekkie bóle ktore odczuwamy, pykajace jajniki czy ich brak naprawdę nie musza oznaczac nic złego.. To moja 4 ciąża i wiec pewnie dlatego podchodze do tego na luzie.
Wczoraj kulo mnie jakby z tylu.. Po lewej stronie.. A potem cisza.. Nawet piersi jakby normalne tylko po to by za jakis czas znow coś lekko zabolało, zakuło...
W ogole nie straszę ale Klucie w pochwie w trakcie ciazy, pykanie jajnikow. Skurcze przepowiadajace, bóle bioder, ból spojenia, zadyszka itd...piekne atrakcje nas czekaja 🙈😄

reklama
Ja kiedyś na necie patrzyłam wybarwienia testow wzgledem wyniku bety. Mozna sie niezle zdziwic😄
Jest to zalezne od rodzaju testu i jego wybarwiania, nasycenia moczu hormonem chociazby

Moj 16dpo jest taki. Test 25 czułość 😍 po wyschnięciu bardzo bledna ale wybarwiaja sie super. Lol

A z tej firmy na pamiatke. Maja czulosc 6.3. Po wyschnięciu wyraźne jak na świeżo

Niedlugo minie mi uzależnienie na wpatrywanie sie w wyskakujace 2 kreski 😄🙈

Do góry