agabaj92
Fanka BB :)
Oj ja miałam też fajny poród, długo wszystko z bólami nie trwało, godzina na porodówce i młody na świecie.Ja miałam tak fajny poród, wręcz piękny i idealny, że boję się co bedoze tym razem [emoji1787][emoji1751][emoji1745][emoji16]
Wszystkiego najlepszego na kolejne lata. A która rocznica? Ja wczoraj 10tc i dopochwowo, następne usg lekarka mówiła że już przez brzuch za 3 tygodnie.Witajcie kochane bardzo dawno mnie nie było [emoji854]
Ale za bardzo się stresowałam i nakręcałam dzisiaj druga wizyta po 4 tyg aż mi zaparcia przeszły i lekka biegunka przez stres [emoji85][emoji85] mam nadzieje że wszystko okej będzie to 10/11 tydz , dzisiaj jeszcze 5 rocznica ślubu [emoji173]
Powiedzcie jakie miałyście USG dopochwowe czy przez brzuszek w tym okresie nie wiem na co mam się przygotować [emoji1] przechodza mi powoli objawy zmeczenie juz tak nie doskwiera ale jak nie położe się na 1h po południu to o 21 już bym spać poszła [emoji854] i problem z sikaniem w malych ilościach brałam monural ale nie widzę efektów [emoji17] kupiłam sok żurawinowy i mam nadzieje że przez niego nie mam biegunki [emoji85]
Ból brzucha jest ale bez żadnych krwawień i plamień jestem dobrej myśli [emoji7]
Chociaż mam dreszcze i ktos mi nagadał że to zły objaw [emoji1745][emoji3601] i znowu się zaczęłam nakręcać ehh[emoji854]