reklama
Wiem że miało być do wczoraj ale jeśli to nie problem to jeszcze jaKochane jutro wysyłam liste do adminki o forum zamknięte. Jak kogoś nie ma a chce być to niech napisze mi dziś bo mogłam kogoś przeoczyć
osoby które mam zapisane na liście
@MCAD @OsaMayor @Magdalenamadzia @FalaLala @FitMum @agabaj92 @Bangsa
@Mahoniowa @misiacova @Rumuneska @Akkika @Fasolkowoooo @Gosia Rumi @Szczypiorek1 @JoannaG.
@gaga92 @Nulina @_white_wall @Egug @Luizka__ @natka777 @Lusia04 @milena999999 @MariaSR @ŻabaDzika @Daaags @Niespodzianka40 @Lenka0103 @Gosiaslomka85 @Kaacha1987 @Karotta31 @asiaj89 @Kasiurrro @wiola0904 @Nat_1 @DiamentAW @Emi_jal @smilonka @Ja_niagara @Mysha @Kinia1991
FitMum
Fanka BB :)
Testy potem to juz w pl do 48h. W szpitalu.Mi też wyszły liczne fosforany i gin mi pow że to nic nie znaczy tylko że muszę duzo pić bo mogą się odkładać kamienie.
Fajna sprawa, nie wiedziałam że cos takiego jest.
A pamiętam jak jeszcze niedawno każda pisała kiedy ma prenatalne a teraz już większość po albo niedługo już będzie po. Dobrze że same dobre wieści przynosicie.
Fitmum trzymam kciuki żebyscie wszyscy w sobotę przylecieli. Będziecie jeszcze jakieś testy robić?
Jej a mnie dalej z tym jedzeniem trzyma, muszę ciągle jeść, wczoraj próbowałam wytrzymać i zjadłam kolację o 19 to o 21 darlo mnie na takie wymioty i taki straszny ból brzucha że ledwo się uspilam i budziłam się w nocy z bólu. Już przychodzą mi różne myśli do głowy, że to znowu wrzody bo u niektórych tak się objawiają, pociesza mnie tylko to że jak miałam kiedyś wrzoda ( wykryty w gastroskopii) to pomagało mi niejedzenie i wogole miałam wstret do jedzenia a teraz myślę tylko o jedzeniu, ale mimo wszystko strach jest o ten żołądek, że nie przyswoje witamin potrzebnych orzeszkowi.
Z tymi wrzodami to współczuję
Inffinito2
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Wrzucajcie zdjęcia bobasów to chociaż wasze pooglądam!
Lusia04
Moderator
Jeszcze nie wysłałam więc problemu nie maWiem że miało być do wczoraj ale jeśli to nie problem to jeszcze ja
Ja już czekam na badania. Jak byłam cały czas spokojna to dziś już mnie boli brzuch z nerwówTrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Wrzucajcie zdjęcia bobasów to chociaż wasze pooglądam!
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Kochana to mnie trochę uspokoiłaś z tymi fosforanami, też mi lekarz mówił, że muszę więcej pić.Mi też wyszły liczne fosforany i gin mi pow że to nic nie znaczy tylko że muszę duzo pić bo mogą się odkładać kamienie.
Fajna sprawa, nie wiedziałam że cos takiego jest.
A pamiętam jak jeszcze niedawno każda pisała kiedy ma prenatalne a teraz już większość po albo niedługo już będzie po. Dobrze że same dobre wieści przynosicie.
Fitmum trzymam kciuki żebyscie wszyscy w sobotę przylecieli. Będziecie jeszcze jakieś testy robić?
Jej a mnie dalej z tym jedzeniem trzyma, muszę ciągle jeść, wczoraj próbowałam wytrzymać i zjadłam kolację o 19 to o 21 darlo mnie na takie wymioty i taki straszny ból brzucha że ledwo się uspilam i budziłam się w nocy z bólu. Już przychodzą mi różne myśli do głowy, że to znowu wrzody bo u niektórych tak się objawiają, pociesza mnie tylko to że jak miałam kiedyś wrzoda ( wykryty w gastroskopii) to pomagało mi niejedzenie i wogole miałam wstret do jedzenia a teraz myślę tylko o jedzeniu, ale mimo wszystko strach jest o ten żołądek, że nie przyswoje witamin potrzebnych orzeszkowi.
agabaj92
Możesz kupić coś w neutralnych kolorach co do chłopca i dziewczynki będzie pasowaćJa jadę właśnie na badanie, byłam teraz w Smyku kupić coś dla synka znajomych, bo idziemy do nich w weekend i tyle pięknych ciuszków dla niemowlaków w super cenach, że jakbym znała płeć tylko to bym już wpadła w szał zakupów [emoji1787]
reklama
Aaaaa super kochana, gratulacje! Pewnie kamień z serca, co? Który masz dokładnie tydzień teraz, że już płeć poznana?Ja już po badaniach. Wszystko dobrze. Będzie chłopak