reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

czekam niecierpliwie na wynik dzisiejszej bety (powinny być po 13.30) mam nadzieję że ładnie urosła i że w środę tez już coś zobaczę

pewnie odpuściłabym takie chodzenie co chwilę do ginekologa (sobota, teraz środa), ale moja lekarka powiedziala, że chce mieć pewność, że pęcherzyk jest w macicy a nie poza nią [emoji2368] mieszkacie w Polsce?

reklama
czekam niecierpliwie na wynik dzisiejszej bety (powinny być po 13.30) mam nadzieję że ładnie urosła i że w środę tez już coś zobaczę

pewnie odpuściłabym takie chodzenie co chwilę do ginekologa (sobota, teraz środa), ale moja lekarka powiedziala, że chce mieć pewność, że pęcherzyk jest w macicy a nie poza nią [emoji2368] mieszkacie w Polsce?
Jeśli ma to uspokoić to jak najbardziej warto iść i sprawdzić, daj znać koniecznie jak wynik przyjdzie 😀 napewno będzie pięknie!
Tak, ja akurat z nad morza jestem ;)

O to trzymam kciuki za srodowa wizytę! Ja tez jutro idę na bete,zobaczyć czy rośnie. Troche pesymizmu mam w sobie po zeszłorocznej stracie, w piątek badałam 1 raz i troche spora przerwa między druga beta ale dojeżdżam 40km na badania i po prostu dzis z automatu wylaczylam budzik.. no i klapa 😅😂 Na jutro lekarz umówił mi usg,co jest trochę bez sensu bo na bank nic nie będzie widać.. no ale juz pojde jak mam. A tak to do 8.06 czekam na wizytę u swojego lekarza prywatnie.
A ile miałaś Bety w piątek ? Ja w piątek miałam 560 i lekarka mówiła ze już napewno w środę zobaczymy .

Ja mialam 89. Także wiem ze na bank jutrzejsza wizyta nic nie wniesie z usg. Mam nadzieje chociaz ze po badaniu bety zobacze ladny wynik jutro
No możliwe ze jeszcze nic nie będzie 😉 ale już po endometrium będzie widziała ze się dobrze dzieje 💪. Trzymam kciuki 💪

O to trzymam kciuki za srodowa wizytę! Ja tez jutro idę na bete,zobaczyć czy rośnie. Troche pesymizmu mam w sobie po zeszłorocznej stracie, w piątek badałam 1 raz i troche spora przerwa między druga beta ale dojeżdżam 40km na badania i po prostu dzis z automatu wylaczylam budzik.. no i klapa 😅😂 Na jutro lekarz umówił mi usg,co jest trochę bez sensu bo na bank nic nie będzie widać.. no ale juz pojde jak mam. A tak to do 8.06 czekam na wizytę u swojego lekarza prywatnie.
Ja mam pierwsza wizytę 14.06. Jak już masz wizytę umówioną to szkoda nie iść 😊

Ja mieszkam na południu Polski 😊

Jeśli ma to uspokoić to jak najbardziej warto iść i sprawdzić, daj znać koniecznie jak wynik przyjdzie [emoji3] napewno będzie pięknie!
Tak, ja akurat z nad morza jestem ;)
racja, a że to pierwsza ciąża to też jeszcze nie wiem co i jak [emoji28]
na dodatek nie mieszkam w Polsce, ani nawet w anglo czy niemieckojęzyczny państwie, ale na szczęście udało się znaleźć lekarkę, która mówi po angielsku i nie jest zbyt droga

reklama
Do góry