reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

czekam niecierpliwie na wynik dzisiejszej bety (powinny być po 13.30) mam nadzieję że ładnie urosła i że w środę tez już coś zobaczę

pewnie odpuściłabym takie chodzenie co chwilę do ginekologa (sobota, teraz środa), ale moja lekarka powiedziala, że chce mieć pewność, że pęcherzyk jest w macicy a nie poza nią [emoji2368] mieszkacie w Polsce?

reklama
czekam niecierpliwie na wynik dzisiejszej bety (powinny być po 13.30) mam nadzieję że ładnie urosła i że w środę tez już coś zobaczę

pewnie odpuściłabym takie chodzenie co chwilę do ginekologa (sobota, teraz środa), ale moja lekarka powiedziala, że chce mieć pewność, że pęcherzyk jest w macicy a nie poza nią [emoji2368] mieszkacie w Polsce?
Jeśli ma to uspokoić to jak najbardziej warto iść i sprawdzić, daj znać koniecznie jak wynik przyjdzie 😀 napewno będzie pięknie!
Tak, ja akurat z nad morza jestem ;)

O to trzymam kciuki za srodowa wizytę! Ja tez jutro idę na bete,zobaczyć czy rośnie. Troche pesymizmu mam w sobie po zeszłorocznej stracie, w piątek badałam 1 raz i troche spora przerwa między druga beta ale dojeżdżam 40km na badania i po prostu dzis z automatu wylaczylam budzik.. no i klapa 😅😂 Na jutro lekarz umówił mi usg,co jest trochę bez sensu bo na bank nic nie będzie widać.. no ale juz pojde jak mam. A tak to do 8.06 czekam na wizytę u swojego lekarza prywatnie.
A ile miałaś Bety w piątek ? Ja w piątek miałam 560 i lekarka mówiła ze już napewno w środę zobaczymy .

Ja mialam 89. Także wiem ze na bank jutrzejsza wizyta nic nie wniesie z usg. Mam nadzieje chociaz ze po badaniu bety zobacze ladny wynik jutro
No możliwe ze jeszcze nic nie będzie 😉 ale już po endometrium będzie widziała ze się dobrze dzieje 💪. Trzymam kciuki 💪

O to trzymam kciuki za srodowa wizytę! Ja tez jutro idę na bete,zobaczyć czy rośnie. Troche pesymizmu mam w sobie po zeszłorocznej stracie, w piątek badałam 1 raz i troche spora przerwa między druga beta ale dojeżdżam 40km na badania i po prostu dzis z automatu wylaczylam budzik.. no i klapa 😅😂 Na jutro lekarz umówił mi usg,co jest trochę bez sensu bo na bank nic nie będzie widać.. no ale juz pojde jak mam. A tak to do 8.06 czekam na wizytę u swojego lekarza prywatnie.
Ja mam pierwsza wizytę 14.06. Jak już masz wizytę umówioną to szkoda nie iść 😊

Ja mieszkam na południu Polski 😊

Jeśli ma to uspokoić to jak najbardziej warto iść i sprawdzić, daj znać koniecznie jak wynik przyjdzie [emoji3] napewno będzie pięknie!
Tak, ja akurat z nad morza jestem ;)
racja, a że to pierwsza ciąża to też jeszcze nie wiem co i jak [emoji28]
na dodatek nie mieszkam w Polsce, ani nawet w anglo czy niemieckojęzyczny państwie, ale na szczęście udało się znaleźć lekarkę, która mówi po angielsku i nie jest zbyt droga

reklama
Do góry