reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Dzień dobry! Ja sobie z Wami przycupnę, bo co prawda termin mam według wszelkich aplikacji na 30-31 stycznia, ale nie mam super regularnych cykli, więc może być wcześniej/później. Mam nadzieję, że się dowiem czegoś we wtorek, bo idę na USG, teoretycznie to będzie 5+5, więc mam nadzieję, że cokolwiek zobaczę. ☺️
To będę trzymać kciuki żeby było już coś widać. 😊
Cześć,
u mnie testy 26 maja wyszły pozytywne, beta z dzis 360, kolejną robię w poniedziałek i środę, mam nadzieję, że będzie ładne rosła

gratulacje dla wszystkich [emoji847]
Gratuluję 😊
Cześć! Witam sie również z pozytywnym testem i betą wczoraj 19 (jeszcze przed planowaną @).
Gratulacje dla wszystkich i wzorowo rozwijających się ciąż :)
Gratuluję
Ja też się wybieram aż 8 czerwca i też mam nadzieję już na serduszko😄
To będę trzymać kciuki aby było już serduszko 😊

reklama
powiem wam, że zrobiłam głupotę i juz wczoraj byłam u ginekologa

oczywiście pani doktor nic tam nie zobaczyła, bo to zdecydowanie za wcześnie, dlatego skierowała mnie na betę i po 1,5h wynik 360

teraz mam powtórzyć w poniedziałek i środę, po czym w środę znowu na usg żeby może zlokalizować już pęcherzyk (beta powinna wtedy wynosić ponad 1000)

trzeba było od razu iść 8/ 10 czerwca i się niepotrzebnie nie niepokoić [emoji28]

oczywiście pani doktor nic tam nie zobaczyła, bo to zdecydowanie za wcześnie, dlatego skierowała mnie na betę i po 1,5h wynik 360

teraz mam powtórzyć w poniedziałek i środę, po czym w środę znowu na usg żeby może zlokalizować już pęcherzyk (beta powinna wtedy wynosić ponad 1000)

trzeba było od razu iść 8/ 10 czerwca i się niepotrzebnie nie niepokoić [emoji28]
Hihihi ja w piątek betę miałam 560 i idę w środę na usg żeby mieć pewność ze pęcherzyk już jest 💪

u mnie to pewnie bardzo młoda ciąża, bo mam raczej nieregularne cykle, a testy robiłam już dzień przed spodziewaną @ i na każdym blada kreska (na najbardziej czułym dosyć wyraźna)

mam nadzieję, że obie w środę zobaczymy juz pęcherzyki [emoji3059]
Hihihi ja w piątek betę miałam 560 i idę w środę na usg żeby mieć pewność ze pęcherzyk już jest [emoji123]

Heh. Kusi to USG wcześniej 😊 ja i tak wcześniej niż za 3 tygodnie nie pójdę bo mój lekarz ma długie terminy to i tak będzie dobrze jak będę mieć USG za 3 a nie za 5 np 😊

reklama
Do góry