reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

reklama
Gdzieś czytałam że suple ciążowe mogą powodować mdłości. Dziś rano nie wzięłam nic poza witamina D3 w kropelkach i praktycznie zero mdłości. U rodziców już zjadłam pyszne pierogi ruskie i na kolekcję krewetki. Pycha . Jutro idziemy na wesele więc też nie wezmę supli i może jakoś dam radę.
U mnie leje deszcze i chociaż trochę powietrze się ochłodziło.
Dziewczyny super USG. Ja mam wizytę w czwartek i mam nadzieję że będzie już lepiej widać małego bąbelka.
Ja już też to słyszałam i nie brałam 2 dni i nic z tego. Mdłości i jadłowstręt byly

Już się boję 🤭😂 ostatnio przywieźli do nas z rodziny dzidziusia miesięcznego to trzęsła nosidełkiem i mówiła "bejbi nie śpij, bejbi wstawaj" bo myślała że jak się obudzi to się z nią będzie bawić jak dziecko w jej wieku i trzeba było cały czas mieć ją na oku bo ją kusiło tu złapać , tu pogłaskać,tu cumel cisnąć do buzi bejbikowi a wiadomo ze jeszcze nie ma wyczucia bo jeszcze mała jest więc po jakimś czasie została rozdzielona dla świętego spokoju😉🤭😁
Heh będzie dobrze 😊 może jak oswoi się z rodzeństwem to będzie wiedzieć co może a co nie 😊 ale po małych dzieciach można się wszystkiego spodziewać 😊 dobrze kojarzę że mieszkasz gdzieś koło Żywca?

Wieczorna zachcianka 🙊🙈
20210709_213705.jpg
20210709_214118.jpg

cześć dziewczyny, miłego dnia [emoji847]

ja właśnie wstałam i jedyne o czym myślę, to śniadanie [emoji1786] tak mi w brzuchy burczy jak nigdy haha
także zaraz zabieram się za przygotowanie czegoś
te tabletki przeciwwymiotne mają u mnie jeden skutek uboczy- bardzo, ale to bardzo chce mi się spać,, wczoraj pczy zamykały mi się już koło 19, ale przetrzymałam do 22, żeby nie wstawać czasem w środku nocy [emoji2]

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji847]
Ostatnio podawalas jaką substancje czynną zawierają te tabletki które bierzesz i bursztynian doksylaminy stosuje się przy zaburzeniach snu i lęku, dlatego mogą mieć na Ciebie takie działanie 😉

Ja już też to słyszałam i nie brałam 2 dni i nic z tego. Mdłości i jadłowstręt byly
Naprawdę nie zazdroszczę. Czasami też mam takie poranki i wieczory, no ale jednak w ciągu dnia zjem normalny chociaż obiad. Niby mówią że po pierwszym trymestrze mdłości ustają, no ale jak tu wytrzymać tyle czasu ?
Kicimoni super wieści 🙂

reklama
Ostatnio podawalas jaką substancje czynną zawierają te tabletki które bierzesz i bursztynian doksylaminy stosuje się przy zaburzeniach snu i lęku, dlatego mogą mieć na Ciebie takie działanie [emoji6]
taak, dokładnie tak jest [emoji4] ale wczoraj zamiast dwóch wzięłam jedną tabletkę i dziś miałam więcej energii, intensywny dzień za mną, mdłości zero, jadłam na mieście i nawet zapachy z różnych restauracji mi nie przeszkadzały [emoji2960] o i płynęliśmy łodzią/ statkiem i tez mimo bujania czułam się dobrze także super,,
na jutro juz zaplanowany kolejny wypad, wreszcie mogę normalnie funkcjonować [emoji16] a i pewnie dobrze się wyśpię także same plusy [emoji176]

cieszę się z dobrych wieści, oby tak dalej [emoji173][emoji847]

Do góry