FitMum
Fanka BB :)
Co za pacanMasakra uwierzycie że dał mi skierowanie na beta HCG nawet mnie nie zbadał i kazał przyjść w środę cały NFZ
Usg musial składać masakra
W tą środę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co za pacanMasakra uwierzycie że dał mi skierowanie na beta HCG nawet mnie nie zbadał i kazał przyjść w środę cały NFZ
Serio? A po co mu ta beta w 8 tygodniu Nie masz możliwości pójścia do innego lekarza? To miał być Twój prowadzący czy dodatkowo poszłaś sprawdzić?Masakra uwierzycie że dał mi skierowanie na beta HCG nawet mnie nie zbadał i kazał przyjść w środę cały NFZ
A to twoja pierwsza wizyta?Chociaż mu mówię że ostatnia miesiączka była 5 maja No to znowu bez przesady to jest ósmy tydzień więc masakra
Wogóle jeszcze usg nie miałaś ? Masakra . Dlatego z NFZ nie korzystam bo to porażka . Płacimy składki a jak przyjdzie co do czego to zbycie takie i nigdy nie ma miejsca . Nie mam słów . I co idziesz prywatnie ?Chociaż mu mówię że ostatnia miesiączka była 5 maja No to znowu bez przesady to jest ósmy tydzień więc masakra
dla mnie to dobry pomysłJestem jak najbardziej za grupą zamknięta
Jest też trochę takich osób jak ja, które jeszcze nie widziały zarodka/serduszka, więc ja też bym jeszcze poczekała z tym prywatnymPrzesiaduje tez troszkę na styczniowych mamuskach (termin z om 31 stycz z usg 2.02) i tam dziewczyny tez założyły wątek prywatny z tym ze tam ich było ze 4 razy wiecej niż nas . Dużo dziewczyn się zgłosiło ze jest chętnych na priv a teraz je usuwają bo się kompletnie nie udzielają . Nas jest naprawdę malutko udzielających się osób . Może warto jeszcze poczekać , może ktoś jeszcze dojdzie .