U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
@Malutka1988 i jak tam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem umówioną na 24 lipcaUmawiała się już któraś z Was na badanie prenatalne w I trymestrze?
Hihi ja mam 26 lipca także idziemy łeb w łeb . Wypoczęłaś chociaż troszkę podczas tych upałów ?Nie było mnie tydzień bo pojechałam na wakacje i zrobiłam odwyk od telefonu.
Gratuluję wszystkich pięknych serduszek
Ja jestem umówioną na 24 lipca
A co do szczepień to nie zamierzam się szczepić do puki mnie nie zmusza.
Hihi ja taki pare dni temu tak mnor wybulilo ze szok.. Dzis I wczoraj juz lepiej.. Łączę to z jelitami choć napewno brzuszek szybko mi wystrzeli bo to moja też 4 ciążaNie wiem jak u Was
To moja 4 ciąża, 8 tydzien i wyciągnęłam brzuszek ile mogę
No ja po pierwszej wizycie (poszłam późno bo 8+1) dostałam spis wszystkich badań jakie mam zrobić i moja ginekolog mówiła, żebym się już umówiła na badanie prenatalne bo są miesięczne terminy więc prawieA ja jeszcze nic nie wiem
Bede tez skupiać sie wpierw tylko na usg prenatalnym ale jeszcze o tym nie myślę
Oj tak wiem jak to jest . Ja juz forme do Poloznych wyslalam i jak do konca nastepnego tygodnia nie przyjdzie mi info kiedy pierwsza wizyta czy nastepna z usg w 12tyg to dzwonie czy aby napewno o mnie wiedzą . Sama w sumie nie wiem jak to teraz rozgrywają a nie chce sie spóźnićNo ja po pierwszej wizycie (poszłam późno bo 8+1) dostałam spis wszystkich badań jakie mam zrobić i moja ginekolog mówiła, żebym się już umówiła na badanie prenatalne bo są miesięczne terminy więc prawie
prenatalne jest obowiązkowe? robi się je na nfz czy trzeba prywatnie?No ja po pierwszej wizycie (poszłam późno bo 8+1) dostałam spis wszystkich badań jakie mam zrobić i moja ginekolog mówiła, żebym się już umówiła na badanie prenatalne bo są miesięczne terminy więc prawie
Oooo to jeszcze wcześniej super w którym tygodniu wtedy będziesz ?Ja mam prenatalne 23 lipca