Ja dziś wg OM 5+5Jest tu któraś w 5tygodniu6 dniu? Bo wszystkie wieże jesteście w 8.
reklama
U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
6+1 dziś do lekarza dojeżdżam 30 km rodzic będę w Bydgoszczy. Wizyta na 15 i stres.
Kasiurrro
Fanka BB :)
niom, a to jeszcze tyle czasu. Ja jeszcze nie widziałam swojego kropka, i odliczam dni.Oooo to wizytujący razem w środę
Ja dziś wg OM zaczęłam 8tc
Ja_niagara
Cześć my już po zakończeniu roku, było rozdanie świadectw i lody z rodzicami młody tez dzisiaj ostatni dzień w przedszkolu, niedługo się zbieramy po niego, i oficjalnie zaczynamy wakacje
@Magdalenamadzia @stella i które jeszcze maja dzisiaj wizyty, bardzo mocno trzymam kciuki!! Bądźcie dobrej myśli
@Magdalenamadzia @stella i które jeszcze maja dzisiaj wizyty, bardzo mocno trzymam kciuki!! Bądźcie dobrej myśli
wiola0904
Będzie dobrze!!! Kciuki zaciśnięte6+1 dziś do lekarza dojeżdżam 30 km rodzic będę w Bydgoszczy. Wizyta na 15 i stres.
Muszę zapamiętać Kinia. Witaj w klubie. Byłaś u lekarza już?Ja dziś wg OM 5+5
gaga92
UjastekMogę zapytać w jakim szpitalu? Rozważam albo Ujastek, albo Kopernika
A tam gdzie chodze do ginekologa dziś takie info
Coffe18
To już napewno serducho będzie jak dzwon Noooo tez odliczam ale jak na złość strasznie te dni się dłużąniom, a to jeszcze tyle czasu. Ja jeszcze nie widziałam swojego kropka, i odliczam dni.
Ja dziś wg OM zaczęłam 8tc
reklama
Nie, wizytę mam 6 lipca. Ale już nie mogę się doczekaćMuszę zapamiętać Kinia. Witaj w klubie. Byłaś u lekarza już?