reklama
Ja taki miałam przed ciążąNie wiem jak u Was
To moja 4 ciąża, 8 tydzien i wyciągnęłam brzuszek ile mogę
agabaj92
Fanka BB :)
Ja też dojeżdżam 20km do lekarza, zaczęłam w pierwszej ciąży, przez szybką zmianę lekarza i nie żałuję. Kolejną ciążę też tam będę prowadzić. A co śmieszniejsze moja teściowa ponad 40 lat temu u niej prowadziła ciążę i wszystkie 3, mąż jest po 10 latach od siostry.Dzień dobry [emoji3059]
Mój 4 latek dziś o 4:40 wsunoł dupkę na moje łóżko, więc Ja już pospsne i kawkę pije [emoji12]
Powiem Wam że poszłam prywatnie do lekarza , ale jak byłam z Alankiem w ciąży to kasował 70 zł teraz 150 zł [emoji33] plus pierwsze badania prawie 250zl
Czy trójce dzieci wydać 400 zł na lekarza to dla mnie dużo
Wizyte mam mieć 5 lipca
Ale na 28 czerwca umówiłam się na nfz w Oświęcimiu 20 parę km ode mnie , ale u Nas lekarze to totalna pomyłka
Także jadę,.jeżeli lekarz będzie w porzadku zostanę na nfz jeżeli nie to muszę wydać na badania i wizytę i zostać prywatnie
Wszystkie ciąże przebiegaly mi książkowo porody w 38 tygodniu wszystkie naturalnie i szczerze mówiąc szkoda mi kasy jeżeli z ciąża wszystko będzie ok
W poniedziałek wizyta na nfz to będzie 7t+5
Mi zawsze było brzuszek widać, w ciąży to malutki miałam, potem znowu został. Zobaczymy jaki teraz będzie. Gratulacje 4 ciąży [emoji5]Nie wiem jak u Was [emoji3059]
To moja 4 ciąża, 8 tydzien i wyciągnęłam brzuszek ile mogę [emoji38]
OsaMayor
u mnie identycznie! Ale kilka dziewczyn już tu też tak pisało, napewno nic złego się nie dziejeKurcze obudziłam się dziś bez bólu cyckow, są już normalne i całkiem miękkie
gaga92
Ja pierwsze cc miałam w KrakowieJa dojeżdżam 40 km do lekarza, do Krakowa. I tam też planuje rodzic, nie mam za grosz zaufania do szpitala i lekarzy, którzy są 12 km od mojej miejscowości. Chodzę prywatnie.
Mogę zapytać w jakim szpitalu? Rozważam albo Ujastek, albo KopernikaJa pierwsze cc miałam w Krakowie
Są dni, że się okropnie stresuję, są dni, że tłumaczę sobie, że robię wszystko co mogę, by było dobrze i nie zawsze jest wszystko ode mnie zależna jak szlam na pierwszą wizytę do ginekologa, to myślałam, że zemdleje jak moja ginekolog wyszła z gabinetu i powiedziała „zapraszam”Czy jesteście tak samo zestresowane tym, że wszystko będzie dobrze?
reklama
Coffe18
DIewczyny wiem ze pewnie część z was jeszcze o nich nie myśli ale u mnie dziś 8+2 i coraz częściej myśle o dodatkowych badaniach prenatalnych . Na usg mam już termin ale trapią mnie takie sprawy jak pappap , Nifty . Robić czy nie robić ? To moja pierwsza ciąża (wcześniejsza cp) i właśnie rozkminiam czy jeśli usg wyjdzie dobrE to czy jest sens robić np Nifty które tez do tańszych nie należy ? Co planujecie robić ?