reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To wczorajszy xd 😅

Załączniki

• IMG_20220222_134351021.jpg
    IMG_20220222_134351021.jpg
    676 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Do przychodni NFZ mam 5km (jestem bez prawka- robię) i nie wiem czy w tej przychodni robią betę 🤣
W 3 poprzednich ciążach nigdy bety nie robiłam, wystarczył mi pozytywny test. Moze też nie chcę dokladać sobie stresu czy wysoka czy za niska a potem przyrost wysoki czy za niski, bo do okresu mam 8 dni. Myślę że bete najbezpieczniej zrobić chociaz 1 dzień od spóźnienia okresu zeby uniknać huśtawki. Mam jeszcze 6 testów na kazdy kolejny dzień do okresu. Jak to właśnie to to musze najpierw zobaczyc na tescie.
Mnie by bardziej stresowały niepewne testy niż wynik bety który dałby pewny obraz sytuacji ale jak chxesz 😊 czekamy na kolejne zdjęcia!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.