- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Mnie by bardziej stresowały niepewne testy niż wynik bety który dałby pewny obraz sytuacji ale jak chxesz czekamy na kolejne zdjęcia!Do przychodni NFZ mam 5km (jestem bez prawka- robię) i nie wiem czy w tej przychodni robią betę
W 3 poprzednich ciążach nigdy bety nie robiłam, wystarczył mi pozytywny test. Moze też nie chcę dokladać sobie stresu czy wysoka czy za niska a potem przyrost wysoki czy za niski, bo do okresu mam 8 dni. Myślę że bete najbezpieczniej zrobić chociaz 1 dzień od spóźnienia okresu zeby uniknać huśtawki. Mam jeszcze 6 testów na kazdy kolejny dzień do okresu. Jak to właśnie to to musze najpierw zobaczyc na tescie.
stella33
Super, niech rośnie dalej z podwójna siła Który jesteś dc/dpo?Dziewczyny zrobiłam betę drugi raz wyszła 58,7 (pierwsza 12,8) więc chyba ładnie rośnie
Dzisiaj 12dpo i 27 DC w niedzielę idę do mojego lekarza ale boje się że nic nie zobaczy jeszczeSuper, niech rośnie dalej z podwójna siła Który jesteś dc/dpo?
kasiaa91
Po co tak szybko idziesz na wizytę ?Dzisiaj 12dpo i 27 DC w niedzielę idę do mojego lekarza ale boje się że nic nie zobaczy jeszcze
Nie będzie miał szansy cokolwiek zobaczyć.
No właśnie tylko tak ma wolny termin, zobaczę może uda się mu coś dojrzeć lekarz ma dobry sprzętPo co tak szybko idziesz na wizytę ?
Nie będzie miał szansy cokolwiek zobaczyć.
Z
zaz208622
Gość
Nawet mikroskop NASA nie ujrzy jeszcze ciąży [emoji6] w najlepszym wypadku beta będzie w okolicach 200 może 300
No właśnie tylko tak ma wolny termin, zobaczę może uda się mu coś dojrzeć [emoji846] lekarz ma dobry sprzęt
No właśnie jak liczyłam jeśli poziom byłby zachowany wzrostu to będzie na poziomie 800/900Nawet mikroskop NASA nie ujrzy jeszcze ciąży [emoji6] w najlepszym wypadku beta będzie w okolicach 200 może 300
reklama
Z
zaz208622
Gość
Z 58 do 800 w 4 dni?
Jak to wyliczyłaś [emoji16]
Jak to wyliczyłaś [emoji16]
No właśnie jak liczyłam jeśli poziom byłby zachowany wzrostu to będzie na poziomie 800/900
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.