reklama
Super. GratulacjeA propo pracy złożyłam wypowiedzenie i w kwietniu wracam, ale do nowej.
Fajnie by bylo zatrzymac czas, ja juz wiecej dzieci nie planuje wiec te przemijanie okresu niemowlecego jest juz takie ostateczne
ale pózniej tez jest fajnie tylko czas leci jeszcze szybciej. Ja to po dzieciach w rodzinie i znajomych widzę tylko jak to szybko mija (rośnięcie swoich dzieci to jednak sie czuje troche na ciele i umysle a obce to rosną jakoś bezproblemowo
Dziewczyny, stwierdzilam ze malemu juz wlosy za bardzo urosly i chwycilam za nozyczki. Teraz ma fryzurę na mnicha i to jeszcze krzywą
ale pózniej tez jest fajnie tylko czas leci jeszcze szybciej. Ja to po dzieciach w rodzinie i znajomych widzę tylko jak to szybko mija (rośnięcie swoich dzieci to jednak sie czuje troche na ciele i umysle a obce to rosną jakoś bezproblemowo
Dziewczyny, stwierdzilam ze malemu juz wlosy za bardzo urosly i chwycilam za nozyczki. Teraz ma fryzurę na mnicha i to jeszcze krzywą
Darapuszkin
Fanka BB :)
Hahahaha akurat swieta ida to na mnicha pasuje ))
A czy wasze dzieciaki czasem łapią się za glowr/włosy? To poznawanie ciała czy coś poważniejszego?
A czy wasze dzieciaki czasem łapią się za glowr/włosy? To poznawanie ciała czy coś poważniejszego?
alible
Masz na myśli takie łapanie się za głowę w stylu "olaboga, olaboga" ?Hahahaha akurat swieta ida to na mnicha pasuje ))
Darapuszkin
Tak albo Roma jeszcze rozne rzeczy zaklada sobie za głowę i upuszcza za sobą albo ubrania zaklada na głowę i robi olaboga albo czasem ojejujeju
alible
To chyba taki etap. Nela ostatnio taty skarpetki próbowała też założyć kupiliśmy jej dziś kapcie do chodzenia po domu to kuma p co chodzi i tupta w nich (przynajmniej słychać teraz jak idzie) wcześniej się skradała z butów zimowych w Deichmann polecają właśnie elefanten
Darapuszkin
U nas zaczynało się niewinnie z chodzeniem a dzisiaj już biega tupta po całym domu. Po świętach kupuje butki
reklama
Ane20.02.20
Ale super. U nas też Olaboga ja muszę napisać małe dzieci mały kłopot duże dzieci... Ale te duże też są fajne. Niech rosną zdrowo. Buziaki na 1wsze święta od Cioci wirtualnej