reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
@Darapuszkin niestety, ale podobno na "prywatnych" basenach można próbować. Tylko, że nie bardzo się orientuje które u nas są prywatne 🙄
@Cookie_ dobry pomysł z tym doslodzeniem 💪👍
Moze w necie luknij i przedzwon? Ja wlasnie obdzwanialam ostatnio bo chcialam teraz isc ale katar...
@Cookie_ za Twoim przykladem zrobilam krem z papryki. Smakowal! W kocu zjadla cos mojego :D

Moze w necie luknij i przedzwon? Ja wlasnie obdzwanialam ostatnio bo chcialam teraz isc ale katar...
@Cookie_ za Twoim przykladem zrobilam krem z papryki. Smakowal! W kocu zjadla cos mojego :D
Tak zrobię, podzwonie 👍💪

Dziś dla nas robiłam spaghetti bolognese a żeby Neli nie było smutno to zrobiłam jej krem z pomidora, marchewki i cebulki - wciągnęła! Aż chce się osobno gotować 😍🎉 sosu na dwa dni.
Następny obiadek bedzie krem z papryki od @Cookie_ ♥️

W ogóle dziewczyny, pewnie dla Was to żadna nowość ale dla mnie mega odkrycie, wczoraj w Ikei kupiliśmy taki kaftanik dla Neli do jedzenia KLADDIG się nazywa. Pierwszy raz po jedzeniu nie musiałam jej przebierać 😁 fakt, że trochę komicznie w tym wyglądała, bo jest to ciut duże no ale sprawdziło się!!!

Tak zrobię, podzwonie 👍💪

Dziś dla nas robiłam spaghetti bolognese a żeby Neli nie było smutno to zrobiłam jej krem z pomidora, marchewki i cebulki - wciągnęła! Aż chce się osobno gotować 😍🎉 sosu na dwa dni.
Następny obiadek bedzie krem z papryki od @Cookie_
Haha u nas też dziś spaghetti było 😂 a dla małej wersja różniła się tylko brakiem soli i dodana marchewką,.
@Darapuszkin świetny na tym blogu jest krem z kalafiora. Moja rodzinka uwielbia a dla małej idzie okrojona wersja z ziołami prowansalskimi.

Wróciliśmy, niedawno że ściany wspinaczkowej i jaka mała zadowolona była jak oglądała wszystkich 😁 Fajnie, że dziś nie marudziła to na spokojnie mogliśmy się całą rodziną wspinać. Szybka kąpiel, jedzenie i śpi jak suseł.

Haha u nas też dziś spaghetti było 😂 a dla małej wersja różniła się tylko brakiem soli i dodana marchewką,.
@Darapuszkin świetny na tym blogu jest krem z kalafiora. Moja rodzinka uwielbia a dla małej idzie okrojona wersja z ziołami prowansalskimi.

Wróciliśmy, niedawno że ściany wspinaczkowej i jaka mała zadowolona była jak oglądała wszystkich 😁 Fajnie, że dziś nie marudziła to na spokojnie mogliśmy się całą rodziną wspinać. Szybka kąpiel, jedzenie i śpi jak suseł.
A jaki to blog? Bo chyba przegapiłam a juz przez Was to muszę zrobic ten krem z papryki 😀

reklama
Do góry