reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

U nas dzisiaj byl pan doktor bo Romeczka zaczela kaszlec i chcialam skonsultowac. Osluchowo czysto tylko gardlo zaczerwienione. Miedzy innymi mam podawac cebion @Cookie_ pisalas ze podajesz ale na opakowaniu jest ze rozmieszac z czyms. Jak to robisz?

reklama
Ja polecam kwestia smaku blog. U nas masakra w jamie ustnej. Musi coś mu się tam dziać nieźle bo język wystawia, męczy go okrutnie. Gorączka mniejsza. Dziś jego 7mc. Robię mu co mc fotkę na pamiątkę. A dziś zapłakany taki. Dopiero po lekach uśmiech. A w garści... Smok. To u nas na zęby. A on nie znosi smoków tak naprawdę. Żadnego w buzi nie miał dłużej niż 5sek. Ale jako gryzak to ok 😁 no i na zdjęciu będzie 😁 ja daję wit co na łyzeczke kropelki. A i @Darapuszkin polecam disnemar do buzi malutko tu z brzegu. Jak dawałam tamtum verde to zaogniało stan zapalny. A po tym zabiegu był spokojny.

Wczoraj wieczorem miałam spotkanie z koleżankami. Młoda nakarmiona, położona już spać wstała 20 min po moim wyjściu i już zasnąć nie chciała marudząc. Zostawiłam mleko a ta nie umiała pić z butelki (gdzie kilka mies temu w razie potrzeby piła) Zasnęła dopiero z 30 min przed moim powrotem.
Normalnie niewidoczna pępowina nas łączy 🤦‍♀️😂 Dziś na krok mnie nie odstępuje.

Mialam identyczna historie ale mala wtedy wpadla w szał i bieglam do domu :D ja mam dzisiaj szkolenie online do 16 wiec maz przejmuje małą. I dzisiaj pyka mi 28 lat! Co prawda jeszcze 2 z przodu ale coraz wiecej siwych wlosow. Strasznie duzo nerwow mnie ta pierwsza choroba malej kosztuje

Mialam identyczna historie ale mala wtedy wpadla w szał i bieglam do domu :D ja mam dzisiaj szkolenie online do 16 wiec maz przejmuje małą. I dzisiaj pyka mi 28 lat! Co prawda jeszcze 2 z przodu ale coraz wiecej siwych wlosow. Strasznie duzo nerwow mnie ta pierwsza choroba malej kosztuje
Wszystkiego Najlepszego! Ale fajny wiek 🤗

@alible moja umiała jeszcze w lipcu, nie raz jechałam na zakupy będąc u rodziców i zostawała z dziadkami. Jak chciała miała mleko w butelce. A teraz nie pomyślałam by sprawdzić przed wyjściem. Jakby mąż zadzwonił to bym powiedziała by wziął np doidy cup a tak powiedział po fakcie jak wróciłam.

reklama
Do góry