reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

U nas już 5 wychodzi, teraz dwójka na dole. Mały jest strasznie marudny. Smaruję dentinoxem i camilie podaję. Na noc też pedicetamol. Średnio to wszystko pomaga.

reklama
U nas już 5 wychodzi, teraz dwójka na dole. Mały jest strasznie marudny. Smaruję dentinoxem i camilie podaję. Na noc też pedicetamol. Średnio to wszystko pomaga.
5ty ząbek? O jaa, co za tempo 💪 prędzej z głowy będzie 😁 u nas na szczepieniu powiedziała pediatra że górne jedynki idą. A my już do tego maruderstwa Neli tak się przyzwyczailiśmy, że już nie myślimy, że to ząbki 😁

Dziewczyny podpowiedzcie prosze co jeszcze powinnam dac przy rozszerzaniu z takich newralgicznych, alergizujacych produktow? Bylo jajko, mięso, ryba, gluten (makaron, chleb, kaszka), jogurt. Bylo troche warzyw i owocow (Na pewno mi został seler i cytrusy). Co jeszcze?

Dziewczyny podpowiedzcie prosze co jeszcze powinnam dac przy rozszerzaniu z takich newralgicznych, alergizujacych produktow? Bylo jajko, mięso, ryba, gluten (makaron, chleb, kaszka), jogurt. Bylo troche warzyw i owocow (Na pewno mi został seler i cytrusy). Co jeszcze?
Truskawki często mogą uczulać czy pomidory. Tak naprawdę nawet zwykle jabłko może powodować uczulenia 😉 Trzeba powoli próbować co się nawinie.
Moja gluten już ma wprowadzony i oswojony. Dziś truskawki poszły w ruch. W weekend może jajeczko. Ciekawe czy jajecznicę taka na parze wciągnie 😉

Truskawki często mogą uczulać czy pomidory. Tak naprawdę nawet zwykle jabłko może powodować uczulenia 😉 Trzeba powoli próbować co się nawinie.
Moja gluten już ma wprowadzony i oswojony. Dziś truskawki poszły w ruch. W weekend może jajeczko. Ciekawe czy jajecznicę taka na parze wciągnie 😉
Dzieki 😘 To juz za nami. Truskawki tak minimalnie w gotowym deserku w sloiczku. To chyba wystarczy nieduza ilosc?

Ja dodawałam do kaszki wiec tez nie jakieś mega ilości, ale za rok będą właśnie w większej ilości i liczę się z tym że mogą choć nie muszą uczulić.

nas dziś jogurt wjechał. Pomidory już jakiś czas temu. Truskawki teraz te dostępne w sklepach są niedobre a te mrożone też kwaśne 🙄
@Darapuszkin byłyśmy wczoraj dowiedzieć się jak wygląda sprawa basenu i rzekomo na wszystkich basenach w Bydgoszczy te brodziki dla bobasów są wyłączone z użytku do odwołania 😭

reklama
@alible wow dziwne! W krk wszystko dziala :D

U nas katar duuuuzo mniejszy, Roma ladnie spi w nocy ale w dzien... moglaby wisiec na mnie nonstop. Zastanawiam sie tez czy to nie ząb bo marudzi i slini sie i nadal nie ma ani jednego. Wczorajsza podroz do Krakowa to byla masakra i na szczescie juz za nami ale! Pojawilo sie bababababa i to tak ze po jednym dniu mamy dosc. Nonstop jest bababa bababab bababababa :D

Do góry