reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Kochane a kojarzycie czy octenisept mozna uzywac na urazy w jamie ustnej dziecka? Kojarze ze na plesniawki niektore mamy uzywaja
Trudno powiedzieć, mój mąż tego używa na bolące gardło, ale bobasowi bym się chyba nie odważyła tego podać. Będzie ją to szczypać i boleć na początku.

Kochane a kojarzycie czy octenisept mozna uzywac na urazy w jamie ustnej dziecka? Kojarze ze na plesniawki niektore mamy uzywaja
Kup dentosept mini.
To ma ten sam skladnik co octenisept czyli Oktenidyne. Ale smakuje malinowo a nie tak ohydnie. Jest na pleśniawki, afty, stany zapalne.
Mi dentystka po podcieciu wedzidelka tez kazala tym psikac

Jak idzie waszym Maluchom picie wody z b.box? Moja bardziej traktuje go jak gryzak i śpiewa ody do niego 😂 Coś jej tam czasem poleci, ale to nie picie. Za to w krzesełku wodę pięknie pije z doidy cup. Pomiędzy łyżeczka i jej ja proponuję.

My tego bboxa gdzieś miesiąc już używamy i Nela po 3 dniach zaczaiła o co chodzi. W ciągu dnia wypija tak 180-200ml😊

reklama
Do góry