reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
@Do_mi hej! No to razem czekamy na 17 chociaz ja po cichu licze na walentynkowy prezent bo z usg wychodził 14 :) moja córeczka jest spora więc moze wczesniej sie pofatyguje.

@alible witamy i rzeczywiscie będziesz chyba pierwsza z nas! Mam nadzieje ze wrocisz z samymi pozytywnymi doswiadczeniami ;) to Twoje pierwsze dzieciątko?

@Cookie_ niewygodnie czy raczej poprostu nie mozesz zasnac? Ja kiepsko spalam ale robie sobie walek pod nogi zeby byly wyzej i jeszcze poducha miedzy nogi i staram sie spacerowac codziennie tak z 30-40 min i spie jak dziecko z przerwami na siku :D zastanawia mnie tylko dlaczego moja coreczka czasami prawie cala noc sie wierci a czasami spi ze mna cala noc. Nie umiem zalapac jej trybu bo dosc czesto sie zmienia...

@Darapuszkin po prostu nie mogę zasnąć gdzie nigdy nie miałam problemów ze snem. Mam poduchę typu C i odkąd brzuszek wyskoczył śpię z nią czasem jak niewygodnie bez niej. Moja też nie raz się wierci a nie raz mam spokój. Przeważnie o 24 jest aktywna.

Moze za wczesnie sie kladziesz? Ze znanych mi sposobow jeszcze jest wypicie melisski i czytanie ksiazki w lozku :) jesli spisz w dzien to moze tez warto sie przemeczyc i nie isc. No albo ppprpstu taki etap ciazy, emocje, hormony i te sprawy ;) czytalam.kiedys ze organizmy sie przygotowuja na przyjscie dziecka na swiat i stad bezsennosc

Nie sypiam w dzień a kładę się o tej samej porze co zawsze 22-24 a od kilku dni coś się przestawiło jak zaczęły pojawiać się te bóle @. Chyba po prostu coraz bliżej godziny zero.

reklama
W poprzedniej ciąży na tym etapie miałam już dziecko przy sobie. A teraz mam wrażenie, że z każdym dniem mi już ciężej 🥴

Do góry