Darapuszkin
Fanka BB :)
Tez mi sie bardzo dluzy...W poprzedniej ciąży na tym etapie miałam już dziecko przy sobie. A teraz mam wrażenie, że z każdym dniem mi już ciężej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mi sie bardzo dluzy...W poprzedniej ciąży na tym etapie miałam już dziecko przy sobie. A teraz mam wrażenie, że z każdym dniem mi już ciężej
Ja zwykle tez do 11 ale dzisiaj mąż mnie obudzil jak sie do pracy szykował moze to lepiej bo kończe pisac prace mgr. To moje drugie studia magisterskie i akurat tak sie felernie zlozylo ze obrona wypada zaraz po porodzie... mam nadzieje ze mi to przelożą...!Coś mi się wydaję, że powoli szykujecię się na ten dzień, albo bardziej na tą nocJa budzę się tylko raz tak koło 4/5 na siusiu, a później jako, że nie mam obowiązków to śpię do 10/11Właśnie wstałam a Wy wszystkie już aktywnę Szkoda, że nie można wyspać się na zaś
Mamy na 17.02@Darapuszkin i @Cookie_ na kiedy macie terminy?