@Koliberka Dokładnie to samo miałam napisać, ze zawsze można użyć parasolki
A mnie dziewczyny tak głowa boli już drugi dzień ze jakaś masakra ... wczoraj wczas się położyłam do łóżka bo myślałam ze umrę i jakoś w nocy przestało.. a teraz jak wróciliśmy z kościoła, znowu zaczęła mnie bolec
apapu nie mam, bo mąż używa tylko ibuprom max, a ja nie łykałam praktycznie wcale tabletek ... ale jutro będę musiała chyba kupić ten Apap i spróbować
mogłabym całymi dniami spać ...
A co do tych certyfikatów, to czy jesteś pewna ze kupując wszystko w pl masz na to certyfikat? Przecież jest miliony rzeczy sprowadzanych z Chin, odpicowanych jakimiś dodatkowymi metkami czy zapakowane w jakaś folijke w kwiatuszki i sprzedawane kilka razy drożej...
sama widzualam przynajmniej z 2 grupy na fb gdzie sprzedawane są rzeczy z alli, ale drożej. A co z centrami chińskimi u nas? są praktycznie wypełnione samymi zabawkami bez atestów ...
i wszystkim innym ..
@Paryżanka Ten tekst czytałam z pół roku temu i płakałam jak bóbr, dlatego teraz go omijam
Ale piękne słowa i warto wrócić do nich w sytuacjach kryzysowych, jak się już zwyczajnie nie ma siły i cierpliwości [emoji3590][emoji3590][emoji3590]