reklama
Ostensible
Fanka BB :)
Hej, ja tez znalazłam mnóstwo fajnych rzeczy na Ali dla dzidziusia ale ktos mnie nastraszył ze z Chin to chemikalia i sztuczności i 30 razy by trzeba wyprać żeby się tego pozbyć ... co myślicie ?Ja tez planuje czarny wózek kupić ale wkładki dokupie jasne w ogóle dziś przeglądałam aliexpress i mam kilka perełek które zamówię jak chcecie łapcie linki może ktoś skorzysta
1. Mata do przewijania
2. Przybornik do pielęgnacji
3. Organizer do wózka
4. Meega pakowny, idealny plecak ostatnio szał jest na niego
5. Urocze zajce
6. Elektryczna niania z kamera
7. Śliniaczki tez jest szał na nie
8. Pojemniki na mleko modyfikowane. Planuje karmić piersia ale w razie co lepiej mieć niż nie mieć ( może być tez na kaszki)
9. Lusterko do samochodu
10. Bambusowe pieluszki tetry zwał jak zwał
11. Śliniaczki nr 2 te nadadzą się przy jedzeniu. Sa na zatrzask. Z pierwszym synem miałam na rzepy i to była tragedia.
12. Urocze opaski dla dziewuszek. Mam nadzieje ze będę miała okazje je zamówić
13. Duże pieluszki bambusowe. Mogą posłużyć jako ręcznik, przykrycie itp
14. Termos na nocne karmienia. Jak już wspomniałam planuje karmić piersia ale termos itak się przyda by trzymały ciepła wodę. Planuje maluchów myć woda i gazikami zamiast mokrymi chusteczkami.
15. Szumiś w wersji elektronicznej
Paryżanka
Myśle ze zależy z jakiego źródła. Te linki co dodałam maja dużo dobrych Feedback’ów ale itak czy tak miałam w planie prac ale nie 10x 2x starczyHej, ja tez znalazłam mnóstwo fajnych rzeczy na Ali dla dzidziusia ale ktos mnie nastraszył ze z Chin to chemikalia i sztuczności i 30 razy by trzeba wyprać żeby się tego pozbyć ... co myślicie ?
Edit: ciuszków, gryzaków etc nie planuje zamówić ale jakieś pieluszki właśnie czy organizery to spoko
Koliberka
Dzien dobry chociaz niewiem czy taki dobry, moja famila jeszcze spi, a ja do pracy smigam wczoraj mialam taki zapierdziel ze jeszcze mnie plecy bola i brzuch troche ciagnie, niewiem jak wytrwam te 8h, moze sie zwolnie szybciej.
Ja tez planuje czarny wozek albo grafitowy przy 1 corce mialam granatowy, przy 2 czerwony i pozniej bezowa spacerowke. Teraz patrze tylko na czarne a wogole patrzcie co znalazlam, chyba sobie pozniej sprawie taka spacerowke, idealna do samolotu Link do: LA POUSSETTE DU VOYAGEUR ULTRA-LÉGÈRE
@Julika.s udanego urlopu zycze
Ja tez planuje czarny wozek albo grafitowy przy 1 corce mialam granatowy, przy 2 czerwony i pozniej bezowa spacerowke. Teraz patrze tylko na czarne a wogole patrzcie co znalazlam, chyba sobie pozniej sprawie taka spacerowke, idealna do samolotu Link do: LA POUSSETTE DU VOYAGEUR ULTRA-LÉGÈRE
Koliberka
Jakby nie bylo to wiekszosc rzeczy jest z Chin. Ja tam znalazlam ciuszki ktore my sprzedajemy w sklepie ,sa tez ciuchy z H&M. Nawet specjalnie zamowilam takie co kupilam w sklepie zeby porownac i roznily sie jedynie tym ze nie bylo marki na metce. Ja czasami zamawiam dla moich dziewczyn i wiekszosc trafiam na naprawde dobre gatunkowo, jak zdarzaja mi sie sztuczne materialy to wywalam. Jak juz pisalam wczesniej nie nawidze pepco bo dla mnie gatunkowo to sie na scierke nadaje, a z Ali trafiam na duzo lepsza jakosc, warto oczywiscie czytac opinie. Jedyne co to napewno bym sie bala kupic jakies smoczki czy gryzaki bez atestu.
Hej, ja tez znalazłam mnóstwo fajnych rzeczy na Ali dla dzidziusia ale ktos mnie nastraszył ze z Chin to chemikalia i sztuczności i 30 razy by trzeba wyprać żeby się tego pozbyć ... co myślicie ?
Paryżanka
Moja znajoma tez ma taki miniaturowy wózek ale z firmy „babyzen yoyo” i bardzo dobie chwali używa na codzień. Jechałam nim i miałam wrażenie ze to wózek dla lalek. do samolotu idealny bo jak się złoży to miesci się di bagażu podręcznegoDzien dobry chociaz niewiem czy taki dobry, moja famila jeszcze spi, a ja do pracy smigam wczoraj mialam taki zapierdziel ze jeszcze mnie plecy bola i brzuch troche ciagnie, niewiem jak wytrwam te 8h, moze sie zwolnie szybciej.
Koliberka
Fajnie bo mozna zabrac ze soba na poklad, niewiem czy tylko ja mam takiego pecha,ale jak dostaje wozek z samolotu to brudny zarysowany a raz z peknieciem i troche rozerwana siateczka od kosza pod wozkiem[emoji21]
Moja znajoma tez ma taki miniaturowy wózek ale z firmy „babyzen yoyo” i bardzo dobie chwali [emoji14] używa na codzień. Jechałam nim i miałam wrażenie ze to wózek dla lalek. do samolotu idealny bo jak się złoży to miesci się di bagażu podręcznego
Ostatnia edycja:
Agnessa91
Taki brzuszek piękny już masz? :O ale super! Ja cały czas czekam na brzusio właśnie, ale na razie jakoś nic specjalnego ale bym już chciała taki! A zaczęłam właśnie 13 tydzień.Ale mi w ciągu tygodnia wybiło brzuch... Dziś 12t0d, pierwsza ciąża a ja już z takim bebzonem [emoji54] co to będzie później?Zobacz załącznik 1000447
reklama
Ostensible
Taki brzuszek piękny już masz? :O ale super! Ja cały czas czekam na brzusio właśnie, ale na razie jakoś nic specjalnego ale bym już chciała taki! A zaczęłam właśnie 13 tydzień.
U mnie tez nadal bez szczególnych zmian codziennie oglądam się w lustrze. Jedynie co zauważyłam ze nie mogę go już wciągnąć jak wcześniej ale wszystkie ciuchy się jeszcze mieszczę . tez zaczynam jutro 13t.
Ale nie martwmy się doczekamy się swoich brzuszków a później pewnie będziemy tęsknić za płaskimi... co potwierdza pewnie inne dziewczyny ktore już w kolejnych ciążach