reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
@Gunieczek85 gratulacje :) cieszymy się że dolaczylas:)

U mnie jeszcze nie ma poszukiwań wózków hihi Ale to może przez to że pierwsza ciaza, dwa w sumie Dopóki nie zobaczę malucha w tym 12 tygodniu to tak dalej wszystko takie aż nieprawdopodobne że u mnie ktoś tam taki Maleńki mieszka:))
Byłam w pracy całe 2 godziny, A teraz znowu leze:) w domu bo nie mam sily

Już mi się mózg przestawił na tryb matka. Jak przeczytałam, że kupiłaś gerberki, to pomyślałam o tych słoiczkach dla dzieci, tylko coś mi ten różowy kolor nie pasował.
Dziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczki ;)

Dziewczynki ja już dawno po badaniach ☺ Wszystko jest Ok, dzidzia póki co wyglada na zdrowiusienka, nic jej nie dolega :) i UWAGA... wychodzi na to ze jestem bardziej styczniowka, bo tam mi obliczyli termin wg OM 31.01 a wg USG 27.01:p dziś 12+3 i UWAGA nr 2!:p Doktorek twierdzi ze to dziewczynka... pytam na ile procent? Mówi na 100:p No to pięknie ... Bo z mężem marzymy o synku ... ale mimo wszystko najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i córeczkę będę kochać równie mocno ❤❤❤❤❤

@Julika.s Trzymam kciuki ✊✊

Aha i jeszcze jedno ... mogę spokojnie polecić ta klinikę a tym bardziej doktora u którego byłam ;) Może średnio mi się spodobało ze określił już płeć na 100% bo moim zdaniem nikt nie powinien tego jeszcze z taka pewnością mówić już na pierwszych prenatalnych:p ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, wszystko nam pokazał po kolei tłumaczył, wsztseko dokładnie sprawdził, puścił serduszko, nawet pokazał nam obraz w 3D;) także dziewczyny które ida do Sodowskiego- jak najbardziej dobry wybór ☺️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczki ;)

Dziewczynki ja już dawno po badaniach [emoji3526] Wszystko jest Ok, dzidzia póki co wyglada na zdrowiusienka, nic jej nie dolega :) i UWAGA... wychodzi na to ze jestem bardziej styczniowka, bo tam mi obliczyli termin wg OM 31.01 a wg USG 27.01:p dziś 12+3 i UWAGA nr 2!:p Doktorek twierdzi ze to dziewczynka... pytam na ile procent? Mówi na 100:p No to pięknie ... Bo z mężem marzymy o synku ... ale mimo wszystko najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i córeczkę będę kochać równie mocno [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

@Julika.s Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Wspaniałe wieści kochana !!! [emoji4][emoji4] teraz już może byc tylko dobrze! [emoji173][emoji173] nawet nie wiesz jak sie cieszę [emoji4]

reklama
Mam wszystkie trzy [emoji12] także jakbyś już przeczytała te dwie to możesz się do mnie uśmiechnąć. Do strony 60 jest fajna, wciągająca.
@coco07 cieszę się bardzo :D ciekawa jestem czy z tą dziewczynką wyjdzie w 100 % :D

@Julika.s już nie możemy się doczekać Twoich wieści :)

@Velvetka też mam tę książkę, ale jeszcze nie zaczęłam czytać, mam też i drugą część, a tu koleżanka mi ostatnio mówi, że i 3cia się pojawiła :D

Do góry