Guni85
Fanka BB :)
Dziękuję juz wpisanaOczywiście, że można, będzie nam bardzo miło. Dopisz się do lutowych mam 2020.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję juz wpisanaOczywiście, że można, będzie nam bardzo miło. Dopisz się do lutowych mam 2020.
podwojne gratulacje! Już nie jestem rodzynkiem hihiDzień dobry Dziewczyny Mój termin to ok.20 lutego,ciąża blizniacza. Mam już córeczkę 2,5 letnią. Jestem na duphastonie od 5go tygodnia,samopoczucie takie se Czy można jeszcze dołączyć?
A jak świetnie) tez masz podwójne doznania)?podwojne gratulacje! Już nie jestem rodzynkiem hihi
Dziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczkiJuż mi się mózg przestawił na tryb matka. Jak przeczytałam, że kupiłaś gerberki, to pomyślałam o tych słoiczkach dla dzieci, tylko coś mi ten różowy kolor nie pasował.
Wspaniałe wieści kochana !!! [emoji4][emoji4] teraz już może byc tylko dobrze! [emoji173][emoji173] nawet nie wiesz jak sie cieszę [emoji4]Dziewczyny ja tez tak pomyślałam jak wy, ze chodzi o gerberki te słoiczki
Dziewczynki ja już dawno po badaniach [emoji3526] Wszystko jest Ok, dzidzia póki co wyglada na zdrowiusienka, nic jej nie dolega i UWAGA... wychodzi na to ze jestem bardziej styczniowka, bo tam mi obliczyli termin wg OM 31.01 a wg USG 27.01 dziś 12+3 i UWAGA nr 2! Doktorek twierdzi ze to dziewczynka... pytam na ile procent? Mówi na 100 No to pięknie ... Bo z mężem marzymy o synku ... ale mimo wszystko najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i córeczkę będę kochać równie mocno [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
@Julika.s Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]