reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

@MadalenaWedel rzeczywiście, opinia może być też oparta na jakichś starych info. Ale tu generalnie wszyscy są za naturą, mało która farbuje, a siwki są na porządku dziennym;) tyle, że Dunki to w większości blondynki to nie widaćtak bardzo, u mnie na ciemnych włosach to tragedia :(
Też PAPPe miałam w 10 tyg:)

reklama
My jeśli chodzi o wózek to chyba spacerówkę tylko dokupimy, bo wózek od synka nie jest w złym stanie jeśli chodzi o nosidełko i gondole.. tylko wyprać trzeba :p :D

A u mnie dzisiaj mielone będą, takie piekarnikowe [emoji16][emoji28] ja bardzo lubię ale mój Wstręciuch wolał zawsze smażone, a teraz dostał ode mnie zakaz i będzie jadł tylko to co mu przygotuję [emoji16] choć jutro sobie zażyczył sushi więc mu przygotuję [emoji28] robię z łososiem wędzonym zawsze [emoji16]
FB_IMG_1563450567402.jpeg
FB_IMG_1563450573778.jpeg
FB_IMG_1563450579356.jpeg

@Velvetka no to tez piękna bryka została wam podarowana [emoji23]

@Koliberka dokładnie, to nam się najbardziej podobać bo my najczęściej będziemy ten wózek pchać [emoji123] mój od tamtego czasu mi się nie wtrąca :D czasami synkowi zamówił jakieś ciuszki bez zapytania ale że z hm to tam sporo mają fajnych ubranek :D w koncu to tez jego dziecko to niech ma jakąś radość haha

Ja pappe będę miec razem z usg czyli to będzie 11+3, tez sie zdziwilam ze tak szybko bo przecież może się okazać że dzidzia jest mniejsza no ale zobaczymy [emoji14]

Kurde wy to zdolne kuchareczki jesteście :D ja to nie lubie gotować :D nigdy też nie wiem co na obiad zrobić i intensywnie myślę juz dzień wcześniej [emoji23] dobrze ze wrzucacie tu jakieś propozycje to moze w 2 trymestrze jak przejdą mdłości, ruszę z gotowaniem na pełnej haha

reklama
@godzbal no ja dokładnie tak samo! Rosną mi pazury jak na drożdżach :D też zawsze miałam słabe i łamliwe ale hybryda mi je trochę naprawiła. Ja na obiad dziś jajko sadzone z ziemniaczkami i fasolka polana bułka tarta <mniam>
U mnie był ten sam zostaw prawie tylko ziemniaki z koperkiem, sadzone, i maślanka :D plus ogor kiszony

Do góry