reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Mi nic w bebetto nie skrzypialo :D fajnie, płynnie się prowadziło nawet po dziurach, śniegu itp [emoji14]

Wlasnie mi dzwonili z kliniki ze zmieniają godzine prenatalnych z 11:40 na 8:20 [emoji86] ale chociaz juz wiem ze ide do jakiejś Pani tylko nie pamiętam nazwiska haha

reklama
Cześć. Melduję się w czwartek. Zasnęłam dopiero przed 1, a wstałam przed 6, jak zadzwonił mojemu budzik, na szczęście przeleżałam do 9:30. Właśnie robię śniadanie, wyjdę z psem i może przejdę się do pepco i biedronki. Zobaczę co tam ciekawego mają [emoji16]

@yoshida4 i @Julika.s trzymam kciuki za wizyty i liczę na super wieści :)

@Bafinka my jak byliśmy wtedy w świecie dziecka, to był cybex za 7.5tys. Nie powiem, ładny, szary w jakieś chyba wzory kwiatowe (jak haft), ale przyznam, że one dość ciężkie są i jednak za taką cenę, to już można samochód kupić [emoji16]

Powiedzcie mi, w którym tygodniu się pije tę glukozę?

Cześć. Melduję się w czwartek. Zasnęłam dopiero przed 1, a wstałam przed 6, jak zadzwonił mojemu budzik, na szczęście przeleżałam do 9:30. Właśnie robię śniadanie, wyjdę z psem i może przejdę się do pepco i biedronki. Zobaczę co tam ciekawego mają [emoji16]

@Bafinka my jak byliśmy wtedy w świecie dziecka, to był cybex za 7.5tys. Nie powiem, ładny, szary w jakieś chyba wzory kwiatowe (jak haft), ale przyznam, że one dość ciężkie są i jednak za taką cenę, to już można samochód kupić [emoji16]

Między 24 a 28 tygodniem :)

Hej Dziewczyny. Ja dziś wracam z urlopu. Niedługi nad morzem. Daleko tam nie mam, ale zawsze coś pogoda d kratkę ale odpoczelismy. Co do wózków to my mamy jeszcze xlandera po starszym synku i nie będziemy kupować nowego. Jedynie rączka do wymiany bo się zniszczyła.
A jutro mam prenatalne i czekam z niecierpliwością

Powodzenia na dzisiejszych wizytach

Hej
nie było mnie tu wczoraj popołudniu a tyle napisałyście, że ciężko nadrobić :D
Ja w ogóle nad wózkiem jeszcze nie myślałam... ciągle czekam na ten moment kiedy przestanę się stresować że coś nie tak.. (obawiam się że to nigdy nie nastanie :( ) To moja pierwsza ciąża i wszystko jest nowe i przerażające.
Tym bardziej że u mnie brzuszka jeszcze za bardzo nie widać. i jakoś tak wciąż chyba nie mogę uwierzyć że coś tam w środku jest :D

@Julika.s powodzenia na wizycie :)

Hej
nie było mnie tu wczoraj popołudniu a tyle napisałyście, że ciężko nadrobić :D
Ja w ogóle nad wózkiem jeszcze nie myślałam... ciągle czekam na ten moment kiedy przestanę się stresować że coś nie tak.. (obawiam się że to nigdy nie nastanie :( ) To moja pierwsza ciąża i wszystko jest nowe i przerażające.
Tym bardziej że u mnie brzuszka jeszcze za bardzo nie widać. i jakoś tak wciąż chyba nie mogę uwierzyć że coś tam w środku jest :D

@Julika.s powodzenia na wizycie :)

Doskonale Cię rozumiem, ja nawet jak urodzę, to będę i tak się stresować [emoji16] chyba taka natura. Ja wczoraj do mojego mówię, że mi to się chyba wszystko przyśniło i to jakiś głupi żart. Kazałam się uszczypnąć 3 razy, ale widocznie to nie sen, bo nadal mam mdłości [emoji23] ja już czekam na ten brzuch, ale zobaczymy kiedy mi wypcha. Mam nadzieję, że na usg za miesiąc już będę mogła bęben wypiąć [emoji16]

Dokładnie, między 24 a 28 tc. Ja musiałam pić już ze względu na cukrzycę ciążowa w pierwszej ciąży :)

Witam się czwartkowo [emoji16] dzisiaj się w ogóle nie mogłam zwlec z łóżka, oprócz tego że wstałam w nocy żeby zrobić kolację mojemu (przy okazji poszłam siku), to dopiero o 7 mnie siku znowu przycisnęło [emoji23] ale później wzięłam tylko euthyrox i poszłam dalej drzemać [emoji16] i dopiero niedawno z łóżka wstałam [emoji3526] wczoraj zamówiłam sobie już większe staniki [emoji33][emoji33][emoji33] (@godzbal dzięki za podsunięcie stronki [emoji8]) i dzisiaj ma być kurier ale coś mi się wydaje że też przywitam go w szlafroku [emoji23]
A póki co idę koktajli owocowy na śniadanko zrobić [emoji16]

reklama
Ja jutro ide na picie glukozy bo mam ciut za wysoki cukier :) mam jednak nadzieje że żadna cukrzyca mi nie wyjdzie :) po prostu lubie słodkie i codziennie jadłam słodycze :) teraz już odstawiłam słodkości :)

Do góry