reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Kurczę w por 20190716_121408.jpgównaniu z niektórymi Waszymi brzuszkami, to ja mam małego bąbelka :O
@Mamasita2019 to Twoja pierwsza ciąża??? Bo jak tak, to chyba wzdęcie, czy rano też tak masz? Kurczę, zaraz zacznę świrowac że mój za mały:p
@godzbal Tak właśnie niekontrolowany płacz lub śmiech;) wczoraj przy mnie stojący chłopak zemdlal i tak poleciał w moja stronę że w ostatniej chwili mu głowę zlapalam . Normalnie zachowuje w takich sytuacjach zimna krew, a tym razem po prostu wybuchnęłam płaczem! Aż mi głupio potem było, zero ze mnie pożytku;)

@godzbal u mnie dzisiaj faszerowane papryki [emoji7][emoji7] później wrzucę zdjęcie [emoji16]
@Velvetka mój dziad też musi mieć mięcho na obiad więc w tygodniu zrobię naleśniki ale takie neutralne, każdy sobie nałoży do środka co będzie mieć ochotę [emoji28] w sumie to oprócz tego że wiem że mam ochotę na naleśniki to sama nie wiem czy na słodkie czy na wytrawne [emoji23][emoji23] więc wyjdzie w praniu [emoji28]

Mnie od miesa całkiem odrzuciło :) w ogóle ciężko mi się gotuje przez mdłości dlatego najlepiej mi iść na coś już gotowego aby nie stać przy garach :)

@Julika.s mmmmmm pierożki, ja najbardziej lubię z kapustą i grzybami i jeszcze mazurskie mi zasmakowały (z kaszą, cebulką i pieczarkami)

@MadalenaWedel wrzucaj, wrzucaj :D dawno nie jadłam papryki faszerowanej, muszę kiedyś zrobić! Ja kiedyś miałam fazę, że naleśniki jadłam z serem i parówkami, nie cierpiałam innych :biggrin2: :-D

@Mamasita2019 mnie na szczęście nie odrzuca od niczego, zjem i coś słodkiego i mięsnego :-) :)

reklama
Ale piękne brzuszki macie! a bałam się, że tylko u mnie robi sie powoli widoczny:) dziewczyny czy wy też tak słabo się czujecie i męczą Was wymioty i mdłości? Ja wymiotuje codziennie, po pracy wieczorkiem czuje sie troche lepiej ale jestem tak padnięta, że najchętniej wcinam kolację kąpie się i kładę do łóżka:)
Ja mam tak samo jak Ty, w pracy prawie zasypiam na biurku. Będę się musiała przyznać współpracownikom co może jest, bo niedługo sami zaczną podejrzewać ;)

Do góry