paulina.blachut
Fanka BB :)
A jak tam po wizycie u ciebie? [emoji16]@Youlittmom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@anchela dla mnie rosół bez mięcha, to nie rosół [emoji23] zawsze muszę mieć kawałek mięska i marchewki [emoji4]
Ale mi pasuje ten chłód na dworze, pogoda stworzona dla mnie, mój psiak też zadowolony [emoji16] jak się dzisiaj czujecie?
@paulina.blachut super, że wszystko ok dzisiaj u nas jest jakiś problem z dodawaniem zdjęć.
No nie, to chyba będę mieć taka sama sytuację jak Ty mamy małe mieszkanie, i też będzie miejsce tylko na jedną komode dla maleństwa no ale skoro mówisz że się ogarnie to Ci wierzę A co do cieszenia się ciąża masz rację- wystarczy myśl że maleństwo tam rośnie Ci w brzuszku i nic więcej nie potrzeba (No i się poplakalam - ze szczęścia mam takie dziś rozczulenie ogromne )Mi było trudno ogarnąć pierwszą wyprawkę, bo tego serio jest zatrzęsienie. Jeszcze mieszkaliśmy w bloku, synek u nas w pokoju miał swój kącik (teraz w sumie jeszcze dalej ma) i wszystko, co jego, miało zmieścić się w 1 niedużej komodzie [emoji16] ale da się [emoji4] ja nie odróżniałam rampersa od kaftanika i dałam radę hihi
Jedno drugiego nie wyklucza, a sensie nie kupując nic do 20 tc można się tą ciążą cieszyć
Z jednej strony to nawet fajnie móc kupować wszystko od nowa dla maluszka [emoji16] tylko ta kasa [emoji85]
Musisz większe zapasy żywnościowe teraz wozić [emoji23]
Nie przejmuj się, będzie dobrze na wizycie. Jak nie miałaś problemów hormonalnych to nie ma potrzeby tak od razu w 29 DC bez @ do gina lecieć [emoji4][emoji4]
Czasem to kwestia braku umiejętności osoby, która pobiera krew bo z każdej da się pobrać, trzeba tylko umieć [emoji1]
Ja już po wizycie u swojej pani doktor [emoji16]uwielbiam ją starsza kobietka ale jest taka zajebista że szok [emoji44] w poniedziałek dzieciątko miało 0.44cm a dziś czyli 4 dni później już 0.78cm także szalejemy ciąża dalej potwierdza że tydzień młodsza do zapłodnienia musiało dojść 20 i w sumie by się zgadzało bo 19 sobie z mężem figlowalismy chciałam dodać zdjęcie ale się nie chce dodać [emoji22] dodam później [emoji16] kolejna wizyta za 2 tyg dostałam większą dawkę luteiny [emoji16] rano mam pod język 2 a na wieczór dopochwowo 100mg
Hej Dziewczyny, chwilę mnie nie było i cała góra postów do nadrobienia [emoji33][emoji28]
Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie [emoji3526]
Wszystkim dziewczynom po wizytach gratuluję, fajne dzidzioki Wam rosną [emoji7][emoji7][emoji16]
U mnie ostatnio sporo się działo, w pracy masakra niestety i już zdecydowałam że od najbliższej wizyty idę na L4. Mam dosyć dogadywania że nie miałam co robić tylko w ciążę zachodzić [emoji43][emoji2959] i że nikt mi się będzie na rękę iść. Wracam do domu padnięta nie tylko fizycznie ale i psychicznie...
Poza tym byliśmy z moim Wstręciuchem ostatnio u znajomych i już nam zapowiedzieli że sporo wyprawki dostaniemy od nich (mają roczniaka w domu przy którym im trochę pomagałam jak miałam czas [emoji6]), więc trochę wydatków nam odejdzie, choć i tak część rzeczy planujemy kupić sami [emoji16][emoji28]
No nie, to chyba będę mieć taka sama sytuację jak Ty mamy małe mieszkanie, i też będzie miejsce tylko na jedną komode dla maleństwa no ale skoro mówisz że się ogarnie to Ci wierzę A co do cieszenia się ciąża masz rację- wystarczy myśl że maleństwo tam rośnie Ci w brzuszku i nic więcej nie potrzeba [emoji3531] (No i się poplakalam - ze szczęścia mam takie dziś rozczulenie ogromne [emoji3531])
Wszystko dobrze. Pęcherzyk podrósł i dorównał terminowi z OM. Serduszko bije i w połowie lutego zobaczę się z moim małym skarbem[emoji3059]A jak tam po wizycie u ciebie? [emoji16]@Youlittmom
Ja wcinam zupę ogórkową [emoji28] miałam smaka od paru dni i w końcu sobie dzisiaj ugotowałam [emoji7]Wszystko dobrze. Pęcherzyk podrósł i dorównał terminowi z OM. Serduszko bije i w połowie lutego zobaczę się z moim małym skarbem[emoji3059]
Co dziś jadlyscie na kolacje? Jestem potwornie głodna, a nie wiem na co mam smaka[emoji39] może się czymś zainspiruje[emoji3]