reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

U mnie dzień się kończy w miarę dobrze, w miarę, bo z rana ten cholerny telefon mnie zdenerwował a po drugie, że jutro muszę iść do pracy i mi się nie chce.
Jestem happy, bo dzisiaj mnie nie mdliło, a wymioty pojawiły się sporadycznie [emoji16] ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień.
Nawet wciągnęłam dzisiaj loda -kaktusa [emoji16]
58404354499__934680F5-C464-4311-A74D-944CCC5EC3DF.JPG

reklama
U mnie dzień się kończy w miarę dobrze, w miarę, bo z rana ten cholerny telefon mnie zdenerwował a po drugie, że jutro muszę iść do pracy i mi się nie chce.
Jestem happy, bo dzisiaj mnie nie mdliło, a wymioty pojawiły się sporadycznie [emoji16] ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień.
Nawet wciągnęłam dzisiaj loda -kaktusa [emoji16]
Zobacz załącznik 994708
No teraz to przegielaś koleżanko! Jak możesz robić a takiego smaka... I to Jeszce ulubionym lodem mojego synka :p

Wszystko dobrze. Pęcherzyk podrósł i dorównał terminowi z OM. Serduszko bije i w połowie lutego zobaczę się z moim małym skarbem[emoji3059]

Co dziś jadlyscie na kolacje? Jestem potwornie głodna, a nie wiem na co mam smaka[emoji39] może się czymś zainspiruje[emoji3]
Pewnie już trochę za późno na inspiracje Ale były na kolację naleśniki że szpinakiem, pieczarkami i suszonymi pomidorkami:)

Hej ja sie tylko z wami witam i przeczytam. Niestety tak mnie wymioty męczą ze nic tylko beczec mi się chce.. Eh nie mam na nic sił i ochoty.. Mam nadzieje ze lada chwila będzie lepiej bo chce tu z wami na luzie popisać a sie kurde nie da [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31] godzine temu pisalam tego posta ale musiałam przerwać bo wiadomo gdzie mnie pogonilo :/ tak na szybko przed snem wpadlam życzyć miłych nocek i zeby jutro dzień zaczynał się dla nas wszystkich bez tych mdłości [emoji33] DOBRANOC [emoji8]

To nie za fajne, takie teksty.
Ja dziś byłam u siebie w pracy, w odwiedzinach i zabrać kilka swoich rzeczy.
Niby szefowa spoko ale mimo wszystko widzę że nie na rękę te jej moje zwolnienie.

Z wyprawka super sprawa, zawsze trochę kasy w kieszeni [emoji6]
Hej Dziewczyny, chwilę mnie nie było i cała góra postów do nadrobienia [emoji33][emoji28]

Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie [emoji3526]

Wszystkim dziewczynom po wizytach gratuluję, fajne dzidzioki Wam rosną [emoji7][emoji7][emoji16]

U mnie ostatnio sporo się działo, w pracy masakra niestety i już zdecydowałam że od najbliższej wizyty idę na L4. Mam dosyć dogadywania że nie miałam co robić tylko w ciążę zachodzić [emoji43][emoji2959] i że nikt mi się będzie na rękę iść. Wracam do domu padnięta nie tylko fizycznie ale i psychicznie...

Poza tym byliśmy z moim Wstręciuchem ostatnio u znajomych i już nam zapowiedzieli że sporo wyprawki dostaniemy od nich (mają roczniaka w domu przy którym im trochę pomagałam jak miałam czas [emoji6]), więc trochę wydatków nam odejdzie, choć i tak część rzeczy planujemy kupić sami [emoji16][emoji28]

Ja tak miałem ostatnie dni, dziś dopiero lepiej także wiem co przechodzisz [emoji58]
Trzymaj się [emoji3590]
Hej ja sie tylko z wami witam i przeczytam. Niestety tak mnie wymioty męczą ze nic tylko beczec mi się chce.. Eh nie mam na nic sił i ochoty.. Mam nadzieje ze lada chwila będzie lepiej bo chce tu z wami na luzie popisać a sie kurde nie da [emoji31][emoji31][emoji31][emoji31] godzine temu pisalam tego posta ale musiałam przerwać bo wiadomo gdzie mnie pogonilo :/ tak na szybko przed snem wpadlam życzyć miłych nocek i zeby jutro dzień zaczynał się dla nas wszystkich bez tych mdłości [emoji33] DOBRANOC [emoji8]

Moja jest z jajkiem, pomodore, ogór, awokado i pekinka. Ale chyba przegięłam z ilością i już mi wychodzi bokiem.
Ooo to karmi jest bezalkoholowe? Nie wiedziałam, a tak je lubię! Sałatkę z fetą też bym zjadła. Zrobiłabym jutro, ale obiecałam mojemu zapiekanki ;)

@Jotka_Szczotka wybacz, błagam o wybaczenie! [emoji85]

Ja właśnie kichnęłam i jak nie krzyknę, nie wiedziałam, że tak jajnik może zakłuć [emoji23]

reklama
Mnie na szczęście wymioty nie męczą jakoś bardzo mocno - zdarzają mi się czasami, ale nie codziennie, muli mnie natomiast dość często niestety i niezależnie od tego co zjem [emoji21] ale staram się jeść 4-5 posiłków dziennie, ale nie zawsze wychodzi [emoji28][emoji13] na szczęście jest weekend to od roboty odpocznę [emoji3526] później tylko do środy wytrwać i będzie z górki. Mam nadzieję że na wizycie będzie wszystko cacy i też będę mogła się pochwalić zdjęciem z widocznym już ładnie dzidziokiem [emoji7][emoji7] i chcę też machające nóżki i rączki zobaczyć [emoji28][emoji23]

Do góry