reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Ale mam wk...rwa... A mam się w ciąży nie denerwować! Jakiś debil włamał mi się na fb i messengera. A najlepsze jest to, że usunął mojego alternatywnego maila i nr telefonu, więc został tylko mail, na którego zakładałam fb jakieś 10 lat temu, a na którego nie pamiętam hasła i nie mogę odzyskać hasła... Musiałam pismo z ksero dowodu osobistego do Onetu wysyłać, celem zmiany hasła. I teraz czekam...

@Jotka_Szczotka tak, tylko jeden sklep ma taką wariatkę [emoji16] a niedługo będą dwie jak tam zostanę [emoji23]

@Kasiektorek oo dziękuję, nawet nie wiedziałam tego

@marta.kam doskonale rozumiem Twojego wkurwa. Ja się zastanawiam po co ludzie to robią? Żeby co osiągnąć? :/ naprawdę nie mam pojęcia.

Ja właśnie weszłam do domu. Mdłości, rzyganie i utrata rozumu, to dzisiaj moje największe zmartwienia [emoji16] przysyłajcie mi jakieś paczki jak pójdę do wariatkowa [emoji16]
Zrobię sobie kisiel, może też zostanie w żołądku dłużej niż 15 minut [emoji16]

Mój kisiel właśnie próbuje się wydostać :-(
@Jotka_Szczotka tak, tylko jeden sklep ma taką wariatkę [emoji16] a niedługo będą dwie jak tam zostanę [emoji23]

@Kasiektorek oo dziękuję, nawet nie wiedziałam tego

@marta.kam doskonale rozumiem Twojego wkurwa. Ja się zastanawiam po co ludzie to robią? Żeby co osiągnąć? :/ naprawdę nie mam pojęcia.

Ja właśnie weszłam do domu. Mdłości, rzyganie i utrata rozumu, to dzisiaj moje największe zmartwienia [emoji16] przysyłajcie mi jakieś paczki jak pójdę do wariatkowa [emoji16]
Zrobię sobie kisiel, może też zostanie w żołądku dłużej niż 15 minut [emoji16]

Właśnie dziewczyny.. czy wierzycie w to że jak podczas ciąży jecie mięcho kilogramami i inne kwaśne i ostre rzeczt to prawdopodobnie będzie synek a jak słodkie to córcia?

@Velvetka u mnie póki co, to tylko pomidory zostają (jestem pomidorowym potworem [emoji16]) i dzisiejsza kanapka z nim została w brzuchu! Ale niestety już sałatka owocowa i chłodnik wyszły po kilku minutach :(
Jak miałam kiedyś problem z żołądkiem i jelitami, to mama mnie kisielem właśnie ratowała, mam nadzieję, że chociaż on się przyjmie, bo chudnę ciagle.

@Mamasita2019 ja niestety nie wierzę. Siostra moja zagryzała mięso kapustą kiszoną i ogórkami, a była córa. A jak była z Filipem, to znów słodkie garściami [emoji16] była bratowa miała awersję do kurczaka i do słodkiego, jadła w zasadzie wieprzowinę i wołowinę ciagle i mnóstwo warzyw i wyszła córa.

Mężu mówi ze wolne mi służy bo na obiadek dostał młode ziemniaki z koperkiem, schabowy plus mizeria (klasyk) a na kolacje zrobiłam sałatkę jarzynowa muszę mu dogodzić trochę póki mogę bo jak bliźniaki się wyklują to się skończy ;D chociaż teściowa niby obiecała ze obiadki będzie mi przynosić.. zobaczymy :D

Załączniki

• CCB97D9D-8ED4-457C-8984-F513DA21F4C3.jpeg
    CCB97D9D-8ED4-457C-8984-F513DA21F4C3.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 71
reklama
Mężu mówi ze wolne mi służy bo na obiadek dostał młode ziemniaki z koperkiem, schabowy plus mizeria (klasyk) a na kolacje zrobiłam sałatkę jarzynowa muszę mu dogodzić trochę póki mogę bo jak bliźniaki się wyklują to się skończy ;D chociaż teściowa niby obiecała ze obiadki będzie mi przynosić.. zobaczymy :D

O Boże, dodawanie takich zdjęć, kiedy nie może się nic jeść, powinno być zabronione [emoji24] ja muszę mojemu w końcu jarzynową zrobić, bo obiecałam i pastę jajeczno-makrelową ;)

Do góry