reklama
U
użytkownik 191
Gość
Nie pytałam, szczerze celowo, bo wiem, że zaraz bym sprawdzała czy jest odpowiedniej wielkości. Po moich przebojach z podejrzeniem pustego jaja na początku zeszłego tygodnia wystarczy mi zapewnienie ginekologa, że jest serduszko, bije i jest wszystko okejA gdzie pracujesz ? Pewnie pisałaś, ale mi umknęło
@Jotka_Szczotka @Kasiektorek I ile fasolki mierzą ?☺
Bafinka
Fanka BB :)
Coco pracuje w sklepie z tkaninami, ale nie o pracodawcę się boje tylko o rodzinę i otowczenie.. mam już 3 poronienia za sobą więc już wiem jak ludzie wtedy patrzą....A gdzie pracujesz ? Pewnie pisałaś, ale mi umknęło
@Jotka_Szczotka @Kasiektorek I ile fasolki mierzą ?[emoji5]
Jotka_
Nie mam nic takiego w opisie... Takim gownianym sprzętem to wiesz... Prawilne usg mam dopiero 3.07To pecherzyk A zarodek oznaczony jest CRL
Jotka_
Terapeuta Zajeciowy się kłania. Ale teraz jak nie Przedluza mi umowy (a w CIA, y raczej nie ma na to szans nawet) to nie będę właśnie robiła za darmo... Teraz pracuje w miejscu gdzie mi się opłaca, ale normalnie to pensja głodowa, przekwalifikowuje się na wizażystke obecnie... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.Z wykształcenia ratownik medyczny, ale rypac za grosze nie miałam zamiaru i szybko zmieniłam ale cały czas siedzę w tematach medycznych poza tym chcę jeszcze na studia na położnictwo iść
Dzoana88
A jakies leki teraz bierzesz jesli można wiedzieć?Coco pracuje w sklepie z tkaninami, ale nie o pracodawcę się boje tylko o rodzinę i otowczenie.. mam już 3 poronienia za sobą więc już wiem jak ludzie wtedy patrzą....
MadalenaWedel
Niezła zmiana ja nie mam cierpliwości do twórczych działań, dlatego podziwiam ludzi co takie zdolności mająTerapeuta Zajeciowy się kłania. Ale teraz jak nie Przedluza mi umowy (a w CIA, y raczej nie ma na to szans nawet) to nie będę właśnie robiła za darmo... Teraz pracuje w miejscu gdzie mi się opłaca, ale normalnie to pensja głodowa, przekwalifikowuje się na wizażystke obecnie... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
Bafinka
Tak biorę 2x200 luteinę dopochwowa, clexane, ecorton, acard decydującą wizyta będzie we wtorek zobaczymy czy pęcherzyk urośnie i czy będzie zarodek,... Do tego czasu mam tak brać.. potem zmniejszymy luteinęA jakies leki teraz bierzesz jesli można wiedzieć?
godzbal
Będziemy chodzić do Ciebie na makijażeTerapeuta Zajeciowy się kłania. Ale teraz jak nie Przedluza mi umowy (a w CIA, y raczej nie ma na to szans nawet) to nie będę właśnie robiła za darmo... Teraz pracuje w miejscu gdzie mi się opłaca, ale normalnie to pensja głodowa, przekwalifikowuje się na wizażystke obecnie... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
reklama
coco07
Noi w sumie tak trzymaj To jest właśnie najważniejsze, bo ja miałam napisane to już na zdjęciu i teraz tez chce porównywać czy aby wsztseko jest OkNie pytałam, szczerze celowo, bo wiem, że zaraz bym sprawdzała czy jest odpowiedniej wielkości. Po moich przebojach z podejrzeniem pustego jaja na początku zeszłego tygodnia wystarczy mi zapewnienie ginekologa, że jest serduszko, bije i jest wszystko okej
@Bafinka Przykro mi ze aż tyle razy musiałaś przez to przechodzić a dopiero w tej ciąży masz te leki ? Mój gin z chwila przepisania clexane, kazał odstawić acard. Ale co gin to opinia ... jeden zostawia, drugi odstawia...
Ja mieszkam w małym mieście na Śląsku i wszystkich w pracy mam właśnie z mojego miasteczka. Wiec jak powiem tam, to muszę się liczyć z tym ze zaraz się to rozniesie na całe miasto, znajomych, sąsiadów itd stąd moje wahania ...