reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Z wykształcenia ratownik medyczny, ale rypac za grosze nie miałam zamiaru i szybko zmieniłam :p ale cały czas siedzę w tematach medycznych ;) poza tym chcę jeszcze na studia na położnictwo iść :D
Terapeuta Zajeciowy się kłania. Ale teraz jak nie Przedluza mi umowy (a w CIA, y raczej nie ma na to szans nawet) to nie będę właśnie robiła za darmo... Teraz pracuje w miejscu gdzie mi się opłaca, ale normalnie to pensja głodowa, przekwalifikowuje się na wizażystke obecnie... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. :p

Terapeuta Zajeciowy się kłania. Ale teraz jak nie Przedluza mi umowy (a w CIA, y raczej nie ma na to szans nawet) to nie będę właśnie robiła za darmo... Teraz pracuje w miejscu gdzie mi się opłaca, ale normalnie to pensja głodowa, przekwalifikowuje się na wizażystke obecnie... Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. :p
Niezła zmiana :D ja nie mam cierpliwości do twórczych działań, dlatego podziwiam ludzi co takie zdolności mają :)

Będziemy chodzić do Ciebie na makijaże :D

reklama
Nie pytałam, szczerze celowo, bo wiem, że zaraz bym sprawdzała czy jest odpowiedniej wielkości. Po moich przebojach z podejrzeniem pustego jaja na początku zeszłego tygodnia wystarczy mi zapewnienie ginekologa, że jest serduszko, bije i jest wszystko okej :)
Noi w sumie tak trzymaj ;) To jest właśnie najważniejsze, bo ja miałam napisane to już na zdjęciu i teraz tez chce porównywać czy aby wsztseko jest Ok:confused:

@Bafinka Przykro mi ze aż tyle razy musiałaś przez to przechodzić :hmm::( a dopiero w tej ciąży masz te leki ? Mój gin z chwila przepisania clexane, kazał odstawić acard. Ale co gin to opinia ... jeden zostawia, drugi odstawia...
Ja mieszkam w małym mieście na Śląsku i wszystkich w pracy mam właśnie z mojego miasteczka. Wiec jak powiem tam, to muszę się liczyć z tym ze zaraz się to rozniesie na całe miasto, znajomych, sąsiadów itd :oops: stąd moje wahania ...

Do góry