reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ale dzisiaj ostra kolejka do punktu potran... Czuję Rozciąganie w brzuchu.... Jakoś mi dusznawo się zrobiło... Masakra :(
Mnie dziś pierwszy raz wzięło na wymioty. Wcześniej tylko mdłości. I po czym? Po tym, jak zakładałam świeżo wyprane ciuchy i poczułam zapach proszku ;) co do rozciągania mam tak samo

reklama
Co do zwolnienia to i tak w mojej pracy kierownicy słysząc o ciąży wyganiają na zwolnienie, bo nie jest to praca biurowa tylko produkcja mocno fizyczna, a oni nie będą brać odpowiedzialności, gdyby którejś coś się stało.

@Jotka_Szczotka

Jeśli na Batorego to się musiałyśmy minąć. Przez te boleści brzucha jednak się skusiłam, żeby dzisiaj zrobić. Przy okazji zrobiłam progresteron.
Ja byłam tam po 8:30,bo zaprowadził najpierw syna do przedszkola. :) pewnie byłaś wcześniej :) Ja już w pracy jestem.... Teraz jeszcze wymordowac się do 17:35 i urlop!!!!! :)

Witam się i ja dzisiaj. Co do pracy i zwolnień to ja w tym temacie się nie wypowiem bo nie pracuje zawodowo. A co do dolegliwości to w dwóch poprzednich ciążach żadnych nie bałam i teraz też w ogóle nie czuje abym była w ciąży. Tylko brak miesiączki i pozytywny test na razie mi o niej przypomina. Pewnie po wizycie u lekarza będzie to bardziej namacalne [emoji846] Pierwsza ciąża to było przerażenie i niepewność. Druga po 11 latach była cudownym świadomym doznaniem. A ta trzecia to coś czuje że minie tak szybko że nawet jej nie zauważę. Miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę [emoji8]

reklama
Mam już wynik bety i jakoś mnie nie satysfakcjonuje. Wydaje mi się za mały ten przyrost... Czy panikuje?
IMG_20190531_121806.jpg

Do góry