reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Co ty mówisz. . Ja robiłam bete i prog w środę i wynik bety miałam normalnie w środę a progesteron wczoraj... W internecie normalnie wszystko jest.. Nie ma znaczenia czy na jednym blankiecie. To ma znaczenie tylko w wersji papierowej.
Takie coś mi się wyświetla.
20190531_132542.jpeg
20190531_132637.jpeg

reklama
Dobra już mam, dopiero wbili drugie badanie. Ja w przeciwieństwie do Ciebie jakoś mam przydużo. Ale kalkulator bety mówi, że ok. I mój teście z dzisiaj o czułości 25.
20190531_142642~2.jpeg
20190531_140831.jpeg

O patrz... J jakąś wybrakowana może jestem... A może masz więcej bo odrazu kombo będzie??? :D ja bym nie pogardzila, ale nie wiem jak bym schodził z 4pietra

O patrz... J jakąś wybrakowana może jestem... A może masz więcej bo odrazu kombo będzie??? :D ja bym nie pogardzila, ale nie wiem jak bym schodził z 4pietra
No ja robiłam pierwszą betę w poniedziałek. Oj kombo bym się bała, ale jak będzie to będzie[emoji12]. Ja docelowo będę się pod koniec tego roku przeprowadzać do domku jednorodzinnego z sypialniami na poddaszu. Jakby było kombo to nam malutki pokoik na dole zostanie.[emoji23]
A Ty byś chodziła z jednym na plecach, drugim na brzuchu i trzecim za rękę. [emoji39]

No ja robiłam pierwszą betę w poniedziałek. Oj kombo bym się bała, ale jak będzie to będzie[emoji12]. Ja docelowo będę się pod koniec tego roku przeprowadzać do domku jednorodzinnego z sypialniami na poddaszu. Jakby było kombo to nam malutki pokoik na dole zostanie.[emoji23]
A Ty byś chodziła z jednym na plecach, drugim na brzuchu i trzecim za rękę. [emoji39]
No masakra :D już to widze jak idę jak wielbłąd połączony z panda

Hej :) Ja też chyba będę lutową mamą, to dopiero 6 tydzień i jak to powiedziała pani w rejestracji do gina " podejrzenie" ciąży ale dla mnie to już ciąża i mam nadzieję że tak zostanie
Pozdrawiam :)
Witaj, ja jestem 5tygodniu i to ciąża jak cholera i koniec... Bed mi coś podejrzewać... Niech się trzymają ramy :p

reklama
Do góry