reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Co ty mówisz. . Ja robiłam bete i prog w środę i wynik bety miałam normalnie w środę a progesteron wczoraj... W internecie normalnie wszystko jest.. Nie ma znaczenia czy na jednym blankiecie. To ma znaczenie tylko w wersji papierowej.
Takie coś mi się wyświetla.
20190531_132542.jpeg
20190531_132637.jpeg

reklama
Dobra już mam, dopiero wbili drugie badanie. Ja w przeciwieństwie do Ciebie jakoś mam przydużo. Ale kalkulator bety mówi, że ok. I mój teście z dzisiaj o czułości 25.
20190531_142642~2.jpeg
20190531_140831.jpeg

O patrz... J jakąś wybrakowana może jestem... A może masz więcej bo odrazu kombo będzie??? :D ja bym nie pogardzila, ale nie wiem jak bym schodził z 4pietra

O patrz... J jakąś wybrakowana może jestem... A może masz więcej bo odrazu kombo będzie??? :D ja bym nie pogardzila, ale nie wiem jak bym schodził z 4pietra
No ja robiłam pierwszą betę w poniedziałek. Oj kombo bym się bała, ale jak będzie to będzie[emoji12]. Ja docelowo będę się pod koniec tego roku przeprowadzać do domku jednorodzinnego z sypialniami na poddaszu. Jakby było kombo to nam malutki pokoik na dole zostanie.[emoji23]
A Ty byś chodziła z jednym na plecach, drugim na brzuchu i trzecim za rękę. [emoji39]

No ja robiłam pierwszą betę w poniedziałek. Oj kombo bym się bała, ale jak będzie to będzie[emoji12]. Ja docelowo będę się pod koniec tego roku przeprowadzać do domku jednorodzinnego z sypialniami na poddaszu. Jakby było kombo to nam malutki pokoik na dole zostanie.[emoji23]
A Ty byś chodziła z jednym na plecach, drugim na brzuchu i trzecim za rękę. [emoji39]
No masakra :D już to widze jak idę jak wielbłąd połączony z panda

Hej :) Ja też chyba będę lutową mamą, to dopiero 6 tydzień i jak to powiedziała pani w rejestracji do gina " podejrzenie" ciąży ale dla mnie to już ciąża i mam nadzieję że tak zostanie
Pozdrawiam :)
Witaj, ja jestem 5tygodniu i to ciąża jak cholera i koniec... Bed mi coś podejrzewać... Niech się trzymają ramy :p

reklama
Do góry