reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Hej kochane! Mam słabego neta bo jesteśmy w gorach pod Babią wiec cisza i spokój. O 21 juz spalysmy :D mala po domu w ekotuptusiach chodziła ale jej obtarla gumka nozke... co do butów na zewnątrz to masakra, nie chce chodzic i płacze:( mam nadzieje ze sie przekona. Dzisiaj się wywrocila na buzie ale na szczescie na trawie. B9ylam sama w gorach z koleżanką i mogłam fajnie złapać dystans. Życzę wam wszystkiego dobrego.

Moge byc moderatorem :)

reklama
Darapuszkin zazdro wypoczynku😁Buciki rozmiar 18-19. Jak grubsza skarpetka albo rajstopki to mamy problem z założeniem. Wczorajszy dzień prawie niczym się nie różnił od zwykłych dni😉Poszedł spać o 20.30. Pierwsze karmienie 23, później 1 i 5. Także luzik. Petardy Jankowi nie przeszkadzały, ale my jesteśmy z małej miejscowości, także pokazów nie było😉

A mój Niunio przebił brata. Tamten usnał a on akurat na 24 wstał. Był zachwycony. Śmiesznie po swojemu opowiada o tym. Pokazuje na okno i mówi tju uuuu! Że tam światła latały. A ja nici z romantyzmu. Mąż z córką na dworze a my z małym Gentelnem w domu.
Co do stopy też mamusina płetwa. 21 chyba ma lub 22.brat po roku takie miał

Ja wazylam przed ciaza 68 kg a teraz nie wiem ale po porodzie bylo 74. Mysle ze takie 4kg+ ciagle mi zostalo. Od porodu zarlam codziennie tabliczke czkolady z orzechami ale od 2 tyg mam detox cukrowy i tylko owoce jem :D na slodkie ssie mnie okrutnie!!!! Ogolnie wszystkie babki kp mowia ze maja laknienie na slodycze
A ile przytyłaś w całej ciąży jeśli mogę zapytać?

reklama
Do góry