reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

@Olga089 u nas to się objawiało częstą czkawka, wzmożonym napięciem mięśniowym w obręczy barkowej , i tym że mały od pierwszych dni po urodzeniu podnosił głowę do góry aż za wysoko -wyginal się do tyłu bo tak mu było lepiej, leżał tylko na brzuszku (tak zazwyczaj mają dzieci refluksowej) a na plecach mu się cofało i się denerwował, ogólnie cały czas mlaskał i przeżuwał coś w buzi a potem było prężenie , wariowanie przy jedzeniu i odmowa... Jak dziecko je i przybiera to nie ma problemu bo najczęściej to fizjologia ;)

reklama
@Olga089 u nas to się objawiało częstą czkawka, wzmożonym napięciem mięśniowym w obręczy barkowej , i tym że mały od pierwszych dni po urodzeniu podnosił głowę do góry aż za wysoko -wyginal się do tyłu bo tak mu było lepiej, leżał tylko na brzuszku (tak zazwyczaj mają dzieci refluksowej) a na plecach mu się cofało i się denerwował, ogólnie cały czas mlaskał i przeżuwał coś w buzi a potem było prężenie , wariowanie przy jedzeniu i odmowa... Jak dziecko je i przybiera to nie ma problemu bo najczęściej to fizjologia ;)
U nas z tych objawow to wzmozone napięcie obręczy barkowej i czkawka tez jest. Ale brzuszka nie znosił... no i przybiera dobrze czyli raczej fizjologia.

Ja to udana jestem. Dziś zupełnie na spontana przy okazji spaceru skoczyłam do przypadkowego sklepu i kupiłam sukienkę. Tak szybko to jeszcze nie mierzyłam nie decydowałam 🤣 Młody czekał z małą przed sklepem a ja kupowałam expresem. Idealna sukienka jaką chciałam na chrzciny. Co prawda czekam na tą z Mohito 😉😜, ale zmierzę ją i zobaczę czy zostaje czy zwrot.

Ja to udana jestem. Dziś zupełnie na spontana przy okazji spaceru skoczyłam do przypadkowego sklepu i kupiłam sukienkę. Tak szybko to jeszcze nie mierzyłam nie decydowałam [emoji1787] Młody czekał z małą przed sklepem a ja kupowałam expresem. Idealna sukienka jaką chciałam na chrzciny. Co prawda czekam na tą z Mohito [emoji6][emoji12], ale zmierzę ją i zobaczę czy zostaje czy zwrot.
Pochwal sie

reklama
Do góry