reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Wstawiam foto z parasolką. Daje dużo cienia a nie zabiera przewiewu powietrza.
img_20200618055847_IMG_20200618_115455_zmniejszamy_pl.jpg

reklama
Wróciłysmy właśnie ze spaceru. Pierwszy raz z parasolem i się okazało, że dokonałam złego wyboru. Ogólnie udało się go zamontować, ale dziewczyny które jesteście przed zakupem, zwróćcie uwagę na mocowanie. Parasol jak się okazuje dobiera się do stelaża wózka. Ja tego nie wiedziałam i ledwo mi się trzyma ta parasolka.
Poza tym polecam, przepływ powietrza i więcej maleństwo mogło podziwiać.

Wróciłysmy właśnie ze spaceru. Pierwszy raz z parasolem i się okazało, że dokonałam złego wyboru. Ogólnie udało się go zamontować, ale dziewczyny które jesteście przed zakupem, zwróćcie uwagę na mocowanie. Parasol jak się okazuje dobiera się do stelaża wózka. Ja tego nie wiedziałam i ledwo mi się trzyma ta parasolka.
Poza tym polecam, przepływ powietrza i więcej maleństwo mogło podziwiać.
Oj a ja wlasnie wczoraj zamowilam w necie 😕 ale bylo napisane ze do wiekszosci wozkow pasuje

Mója ma taki przykręcany, podgumowany chwytak i swobodnie pasuje do wózka który teraz używam jak i do lżejszej spacerówki a stelaże są różne.
Tu foto z allegro, u mnie identyczny chwytak
Screenshot_20200618_145527_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200618_145527_com.android.chrome.jpg

Mója ma taki przykręcany, podgumowany chwytak i swobodnie pasuje do wózka który teraz używam jak i do lżejszej spacerówki a stelaże są różne.
Też mamy ten uchwyt, a stelaż jest z okrągłej rurki zrobiony, a ten uchwyt jest bardziej w taką łezkę i nie dopasowuje się tak super.na upartego trzyma to, ale nie tak jak powinno.

Może spróbuj przymocować bez gumowej podkładki. Wtedy chyba większy ten otwór jest.
Ona nie ma tu żadnych podkładek właśnie, wcześniej nie wiedzialam jak to się montuje, myślałam, że do gondoli a nie do stelaża 🙄🙄🙄 i nie wiedziałam na co trzeba zwrócić uwagę.
Czekam na męża aż z pracy wróci i coś wykombinuje

Kurcze u mnie są takie podkładki gumowe a dopiero "szczęki" które pokrętłem dokręcam by dobrze się trzymały czy to na stelażu czy gondoli. I te podkładki można wyjąć wówczas zaciskam na rządaną grubość sam plastik

reklama
Może te gumowe podkładki powodują że mi nie zjeżdża że stelaża i dobrze się trzyma. 🤔
Nawet nie pomyślałam, by wam podpowiedzieć, bo nie sądziłam że to może nie pasować i różnic się. Moja kupowana 9 l temu.

Do góry