reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Dziewczyny, właśnie dostałam informację , że moja przychodnia nfz rusza ze szczepieniami od przyszłego tygodnia. Jesteśmy umówieni na wtorek.
Powiedzcie, czy Wy robilicie komplet szczepień łącznie z tymi dodatkowymi zalecanymi tj. rotawirus, meningokoki i pneumokoki?
Ja jeśli się uda to rotawirus i obowiązkowe.

reklama
@middayjoy dzisiaj wieczorem na bank zalozymy i dam znac :D Wczoraj maz mnie zbywal leniwiec ale dzisiaj go zagonie zeby mi pomogl!

Dziewczyny, jest juz komunikat towarzystwa wakcynologii! Wstawiam jego czesc, wiecej jest na stronie :)

Załączniki

• Screenshot_20200417-131315.png
    Screenshot_20200417-131315.png
    155,4 KB · Wyświetleń: 35
Dziewczyny, właśnie dostałam informację , że moja przychodnia nfz rusza ze szczepieniami od przyszłego tygodnia. Jesteśmy umówieni na wtorek.
Powiedzcie, czy Wy robilicie komplet szczepień łącznie z tymi dodatkowymi zalecanymi tj. rotawirus, meningokoki i pneumokoki?
Robie wszystko oprocz meningokokow teraz :)ta szczepionka jest mocno gorączkogenna...

@middayjoy jak cos to pediatrzy sa zgodni co do tego ze pneumo tez mozna na pierwszej wizycie ale jesli stresujesz sie ze za duzo to rzeczywiscie moze za dwa. Chociaz wlasnie sie zastanawiam sama czy nie lepiej ograniczac do minimum wycieczki do przychodni...

Wiecie, że mi z katarka do odkurzacza nidgy nic nie poleciało 🤔 Jestem z niego zadowolona a i mała spokojnie daje nos odciągać. Jej brat też spokojnym dzieckiem był nawet na podaniu krwii od małego spokojny czy to palec czy żyła. Ma ta do dziś, może mała będzie jak on 😁 w tych kwestiach.
Wiadomo jak zaczął chodzić to szogun się zrobił 😝

Wiecie, że mi z katarka do odkurzacza nidgy nic nie poleciało 🤔 Jestem z niego zadowolona a i mała spokojnie daje nos odciągać. Jej brat też spokojnym dzieckiem był nawet na podaniu krwii od małego spokojny czy to palec czy żyła. Ma ta do dziś, może mała będzie jak on 😁 w tych kwestiach.
Wiadomo jak zaczął chodzić to szogun się zrobił 😝
Co wiecej! Moja Mala sie uspokaja na dzwiek odkurzacza i mam wrazenie ze lubi odciaganie katarkiem, troche zdziwiona jest :D i tez wydaje mi sie ze nie ma jak poleciec do odkurzacza bo jest zabezpieczenie w tej rurce

Dzwoniłam do przychodni i ruszają ze szczepieniami. W pierwszej kolejności maluchy bez szczepień. Mam czekać na telefon lub jak nie zadzwonią odezwać się w srode/czwartek

reklama
@alible bylas w szpitalu dluzej przez zapalenie plus? Jakie byly objawy? Moja mala ma ciagle sapke i sobie wkrecam ze moze to cos powazniejszego... juz dosc dlugo to trwa chociaz polozna mowila zeby sie nie martwic

Do góry