Dla mnie bardziej to wygląda na uczulenie, może od pieluszki, balsamu, albo płynu bądź proszku w którym pierzesz. Może zmieniłaś coś ostatnio. Potówki z tego co czytałam to chyba bardziej na główce i szyi, ale nie chce też Cię w błąd wprowadzać. Może dziewczyny coś jeszcze na ten temat napiszą. Reakcja alergiczne pokarmowa wystąpić do ok. tyg. po spożyciu. Może zjadłaś pomidora, truskawkę albo coś co uczyla. U mnie mały ma chrostki na główce i szyi. Widać je wyraźnie jak jest mu za ciepło. Tylko też nie jestem pewna, czy to potówki, bo dziewczyny pisały o trądziku niemowlęcym. U nas dzisiaj znowu aktywnie, noc średnia, nie była najgorsza, za to teraz już troszku gorzej, chyba męczy chlopczyka kupka. Cały czas ma z tym problem, mimo, że robi luźne to napina się i wygląda jakby sprawiało mu to ból. Kochane, jak Wasze dzieciaczki leżą na pleckach to drży im sporadycznie nóżka?U nas tak się dzieję. A jak u Was z główką podczas trzymania na rękach, bo u nas nie jest jeszcze za sztywno. Muszę ją podtrzymywać, bo czasami rusza nią bezwładnie. Podczas leżenia na brzuszku też nie podnosi jej za wysoko i szybko się męczy. Już myślę o słabym napięciu mięśniowym
Ja biorę witaminy te co w ciąży mamadha. A jak u Was z miesiączka, pojawiła się już?Jak to jest, gdy się karmi piersią i jest się po cc?