Pamietam ze corka robila w tym czasie wlasnie co ok 10 dni kupke. Tylko troche sie jednak meczyla przy robieniu ale czopkow raczej nie dawalismy. A ten rowerek nozkami i masaze brzuszka probowałas?U mnie mała ma kilka krostek i nic z tym nie robię. To hormony wychodzą i samo zniknie.
Dziś w nocy przespała 6h bez pobudki Zjadła o 22 i spała do 4 rano.
Martwi mnie brak kupy, choć baki puszcza normalnie i brzuszek miękki. Po 10 dniach w sobotę dałam jej tyci czopka. Trochę się wyproznila i od tego czasu znów nic Ze starszym nie miałam nigdy tego problemu.
reklama
Cookie_
Moderator
Próbowałam + częste leżenie na brzuszku. Widać, że nie boli jej z tego powodu brzuszek. Jedynie czasem wieczorem ma twardy i poplacze, ale to też nie reguła. Czopek zaleciła nam położna.Pamietam ze corka robila w tym czasie wlasnie co ok 10 dni kupke. Tylko troche sie jednak meczyla przy robieniu ale czopkow raczej nie dawalismy. A ten rowerek nozkami i masaze brzuszka probowałas?
Olga089
Fanka BB :)
Dziewczyny, u nas z kolei od 3 dni kupki rzadkie i wodniste, w dodatku zaraz po jedzeniu albo jeszcze w trakcie. Karmię piersią. Gdzieś czytałam że Biogaia może tak działać, ale na ulotce jest napisane, że właśnie przeciwdziała biegunkom.
Coś poradzicie?
Coś poradzicie?
Darapuszkin
Dzwonilam do przychodni i mi powiedzieli ze te pierwsze szczepienie robią a reszta jest odroczona. Mamy przyjsc i zadzwonic pod przychodnią i wpuszczą nas osobnym wejściem. Reszta uzyskuje tylko teleporady... nie wiem co.o tym myslec. Czytalam na stronie sanepidu ze szczepienia nie sa grozne ale zakaz jest tylko dlatego zeby nie generowac ruchu w przychodniach. Moze byc kilka miesiecy taka sytuacja wiec raczej pojde zaszczepic
alible
To korzystaj jeśli masz taką możliwość. Nasza przychodnia nadal nie chce się złamać i mamy się dowiadywać za 3 tygodnie czy coś się zmieniło.Dzwonilam do przychodni i mi powiedzieli ze te pierwsze szczepienie robią a reszta jest odroczona. Mamy przyjsc i zadzwonic pod przychodnią i wpuszczą nas osobnym wejściem. Reszta uzyskuje tylko teleporady... nie wiem co.o tym myslec. Czytalam na stronie sanepidu ze szczepienia nie sa grozne ale zakaz jest tylko dlatego zeby nie generowac ruchu w przychodniach. Moze byc kilka miesiecy taka sytuacja wiec raczej pojde zaszczepic
Darapuszkin
Tak, zdecydowalam ze idziemy. Pediatra raczej wie co robi robimy 6 w 1 ale jeszcze nie wiem co z rotawirusem
Cookie_
Moderator
U nas wstrzymane. Syna wcześniaka szczepiłam z odroczeniem, więc tu też poczekam i powinno być ok.
Tak jak u niego wybrałam opcje 6w1.
Wczoraj miałam kontrolę u ginekologa. Wszystko ok, zrobił mi też usg piersi obejrzał i powiedział, że wszystko z nią ok a zgrubienie które mam mogło pozostać po stanie zapalnym i będę je już miała na otoczce, ale nic złego się nie dzieje.
Wczoraj miałam kontrolę u ginekologa. Wszystko ok, zrobił mi też usg piersi obejrzał i powiedział, że wszystko z nią ok a zgrubienie które mam mogło pozostać po stanie zapalnym i będę je już miała na otoczce, ale nic złego się nie dzieje.
Darapuszkin
Super ze wszystko ok! Ja sie obawiam ze sytuacja ulegnie tylko pogorszeniu wiec zalezy mi na jak najszybszym szczepieniu...U nas wstrzymane. Syna wcześniaka szczepiłam z odroczeniem, więc tu też poczekam i powinno być ok.
reklama
Ane20.02.20
Jak duszę bliznę po cc to czuję ją. Wy też?