reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Hej czy wszystkie dostaliście link bo ja czekam już kilka dni i nic ;( może któraś chce jednak podzielić się swoimi odczuciami z ciąży tutaj bo mam wrażenie że na link się nie doczekam nawet do rozwiązania

Hej dziewczyny, czy jst na Forum jakaś dziewczyna która miała we wcześniej ciąży słaby przyrost Bety, a wszystko było w porządku?

Hej dziewczyny, czy jst na Forum jakaś dziewczyna która miała we wcześniej ciąży słaby przyrost Bety, a wszystko było w porządku?
Kochana moja Pani doktor wogole nie uznaje przyrostu bety ... Nie miałam jej badanej za to miałam milion innych badań i cały czas dokładnie robi USG :) jeśli z USG jest ok to nie mierz bety bo szkoda twoich pieniędzy :)

Kochana moja Pani doktor wogole nie uznaje przyrostu bety ... Nie miałam jej badanej za to miałam milion innych badań i cały czas dokładnie robi USG :) jeśli z USG jest ok to nie mierz bety bo szkoda twoich pieniędzy :)
Dziękuje Ci za tą super odpowiedź. Do ginekologa idę dopiero za tydzień w czwartek bo jestem we wcześniej ciąży. Kończę 4 tydzień.☺️

Tym bardziej na tym etapie bym nie przejmowała się betą nie przemęczaj się myśl pozytywnie i uwierz jak ma być dobrze to będzie i żadna beta nie ma tu znaczenia ja jestem po dwóch poronieniach pierwsza ciąża poronioba w zeszłym roku w lipcu druga w ty. Roku w styczniu a za 4 miesiące będę tulić swoją dzidzię w ramionach ☺️ więc uwierz z doświadczenua radzę nie świruj nie gon na betę bo jeśli to czas i organizm jest gotowy to wszystko będzie dobrze

Tym bardziej na tym etapie bym nie przejmowała się betą nie przemęczaj się myśl pozytywnie i uwierz jak ma być dobrze to będzie i żadna beta nie ma tu znaczenia ja jestem po dwóch poronieniach pierwsza ciąża poronioba w zeszłym roku w lipcu druga w ty. Roku w styczniu a za 4 miesiące będę tulić swoją dzidzię w ramionach ☺️ więc uwierz z doświadczenua radzę nie świruj nie gon na betę bo jeśli to czas i organizm jest gotowy to wszystko będzie dobrze
Dziękuje za słowa otuchy! Fajnie mieć Wasze wsparcie. To cudownie, że niedługo będziesz tulić swoje maleństwo. Dużo zdrówka i powodzenia!

reklama
Hej termin na 8.02.2020. To moja 3 ciąża, w domu mam 2 córeczki a czekam na Wojtusia. Ta ciąża daje mi ostro w kość, wszytko boli, ciężko oddychać. Z powodu bólu brzucha siedzę właśnie w kolejce do lekarza, poprzednie ciąże to był pryszcz przy tej. Od początku coś jest nie tak :(.

Do góry