reklama
godzbal
Fanka BB :)
Paryżanka
Dobrze ze ja od początku korzystam z forum za pomocą przeglądarki nie muszę się przestawiać. Mam nadzieje ze wszystkim zadziała. Bo szkoda by było zostawiać któraś dziewczynę. Myśle ze jak komuś kto sie naprawdę udziela tutaj, nie będzie działać to chyba zostaniemy tutaj??
Youlittmom
Zaangażowana w BB
U mnie i dzidzi wszystko ok. Maleństwo 36mm [emoji3059] musicie mi powiedzieć czy da się z tego zobaczyć płeć, bo ja kompletnie nie rozumiem tego wróżenia [emoji23]
coco07
Nie mam pojęcia czemu u ciebie nie działa ... ja dostałam wiadomość prywatna od aniaslu i weszłam w link i przekierowalo mnie od razu na zamknięty, dlatego zaraz napisałam tutaj czy tak przechodzimy ...Dziewczyny dostałam jakas wiadomość z linkiem do działu zamkniętego tutaj ale on nie działa nawet jak wklejam w przeglądarkę
Ja tez od początku korzystam z przeglądarki, choć pobrałam apke ale nie umiem się tam jakoś odnaleźć... wszystko dla mnie jakieś dziwne tam
Spróbuj jeszcze za jakiś czas ...
LittleStar
Dziewczyny jak Wy ogarniacie jak co komu odpowiedzieć w jednej wiadomosci ? Jak dojdę do konca to już nie wiem co komu miałam napisać wcześniej.
Któraś pisała ze ma bicie serce szalone- ja tez tak mam i zadyszkę z byle czego, serce wali wtedy jak bym przebiegła półmaraton.
Nic nie dostałam odnośnie forum prywatnego. Jest jakiś inny wątek ? Inaczej się wchodzi?
Któraś pisała ze ma bicie serce szalone- ja tez tak mam i zadyszkę z byle czego, serce wali wtedy jak bym przebiegła półmaraton.
Nic nie dostałam odnośnie forum prywatnego. Jest jakiś inny wątek ? Inaczej się wchodzi?
godzbal
Ja dzisiaj pisałam o kołataniu serca, no wali mi jak oszalałe...Dziewczyny jak Wy ogarniacie jak co komu odpowiedzieć w jednej wiadomosci ? Jak dojdę do konca to już nie wiem co komu miałam napisać wcześniej.
Odnośnie prywatnego wątku powinnaś dostać wiadomość na forum z linkiem
Ja odpisuje na bierząco w aplikacji, potem czytam posty i dopisuję (oznaczam) po kolei osoby, którym chcę odpowiedzieć. bo z cytowaniem, to potrafię w aplikacji tylko jednej osobie odpowiedzieć, w przeglądarce też mogę kilka cytatów zapodać
Maminek31
Wstawiając znaczek @ i wpisując nick osoby której chcesz odpisać możesz odpisać kilku osobom naraz. A jak czytasz możesz kliknąć odpowiedz i odpisać danej osobie i czytać dalej- odpowiedź pokaże się na końcu.Dziewczyny jak Wy ogarniacie jak co komu odpowiedzieć w jednej wiadomosci ? Jak dojdę do konca to już nie wiem co komu miałam napisać wcześniej.
reklama
Jotka_
Dodaje sobie do cytatów, a potem wstawiam cytatDziewczyny jak Wy ogarniacie jak co komu odpowiedzieć w jednej wiadomosci ? Jak dojdę do konca to już nie wiem co komu miałam napisać wcześniej.