Bafinka
Fanka BB :)
I jak koleżanka zadowolona z wózka? Ja miała X-lander xa przy synku i X-lander pulsar przy córce.. i były ok ten mi się podoba bo taki mały ale mąż martwi się ta rama i kołami że małe?@Jotka_Szczotka ale bym się wkurzyła! Gar zupy do wywalenia :/ współczuje bardzo! Ja raz przyniosłam do domu mole w mące żytniej. Wszystkie produkty nie w pudełkach miałam do wywalenia (kisiele, budynie itp.) a już nie wspomnę, że z pół roku się ich pozbyć nie mogłam....
@ag93 u mnie śliwki wczoraj cuda zdziałały, dzisiaj też zjem, bo trochę mi zostało jeszcze. Ja jak długo stoję, to plecy mnie bardzo bolą, ale mam skoliozę, to pewnie dlatego
@Søde85 ale piękny dzidziol! Zazdroszczę strasznie Wam takich zdjęć, no ale nie spinam pośladów, bo w końcu jeszcze 2.5tygodnia do mojego usg
@Ostensible ja właśnie nie wiem. Póki co pójdę sama, bo nawet nie wiem czy tutaj można z mężem (zawsze panie są same) a jak się okaże, że można, to na następne go zabieram
@Mamasita2019 ja śluzu nie mam prawie w ogóle, zdarzy się czasami jakiś dzień, gdzie coś mikroskopijnie się pojawi. Dla mnie w ogóle totalna suchość była objawem braku okresu [emoji16][emoji85]
@Bafinka identyczny wózek ma koleżanka mojego męża, urodziła w lutym ja mam imiona dla dziewczynki: Róża, Rozalia albo Aniela a dla chłopca naprawdę prawie nic mi się nie podoba Ignacy, Igor, Rafał albo Albert. To takie póki co, które mają wspólny mianownik dla nas obojga [emoji16]
@coco07 przybij piątkę, bo ja też kompletnie nic tam nie widzę.
Ja jeszcze leżę w łóżku, na szczęście po wczorajszym niehumorze nie ma śladu, ale myśli o beznadziejności i nieprzydatności jeszcze się tlą gdzieś w czeluściach.
Muszę spiąć dupkę i coś porobić dzisiaj, może posprzątam w domu? Na pewno czymś się zająć muszę, by nie myśleć.
Miłego dnia dziewczynki, buziaki
Powodzenia w pracy trzymaj się dzielnie[emoji4]Dla dziewczynki mam będzie Liliana ale dla chłopca nie mam pojęcia.. muszę wybrać takie żeby pasowało tu we Francji i w Polsce hyh oni strasznie przekształcają np Adrian to Adrien, Adam- adem , Jan to żan etc... jak narazie mam kilka których nie przekształca Filip, Leo, Alex, Dorian, Max, Viktor. Innych nie biorę pod uwagę tzn Oskar czy Oliver bo mojej siostry dzieci już tak się nazywają. Nie wiem ciężka rozkmina. Pewnie aż do porodu nie będę pewna. Nic zbieram się do roboty, koniec sielanki obawiam się bo na złość brzuch mnie boli od rana tak z prawej strony jakby ktoś mi złapał za flaki i ściskał. Najgorzej jak chodzę:/ nie wiem czy to nerwobóle czy co... byle do 18:30 wytrwać. Miłego dnia wam życzę a tym co maja dziś badania, powodzenia [emoji3590]
A ja wogole nie mam imienia dla chłopca.. mezowi podoba się Kajetan ale mi nie... Dla mnie ładne Natan i Marcel ale dzieci koleżanek tak mają na imię.. myślałam o Michale bo mój pierwszy syn to Gabriel więc bym miała dwóch aniołów [emoji6] ale Michał takie pospolite...