Jotka_
Fanka BB :)
Ja z synem bardzo długo nie wiedziałam. Wszyscy zaklinali mnie na dziewczynkę dr strzelał dwa razy na dziewczynkę, bo one takie stydliwe i się chowają, i Rafał dwa razy z rzędu miał pepowine między nóżkami. Wczoraj sprawdziła, dowiedziałam się w 34tygodniu że "córce" coś jednak uroslo, albo było tylko nie widzieliśmy i dr powiedział mi taka rzecz... No u chłopaka to już nie odpadnie ale u dziewczynki urosnac zawsze może xD@NieperfekcyjnaMamaAnia Dziękujemy
@Jotka_Szczotka nie mam akurat z tych momentów zdjec, ale parę razy wyciągnął tak obie nóżki do góry i rzeczywiście było coś widać wyraźnie pomiędzy tylko nie wiem na ile się to później sprawdza. Słyszałam, że częściej jest ma odwrót częściej miała być dziewczynka A później okazuje się że chłopiec.
Ja się z chłopca bardzo cieszę ❤ tylko będę miała ogromny problem z imieniem, nie ma ładnych duńskich imion dla chłopca
A co do imion to napewno coś się znajdzie. Ja też uważałam że nie ma więcej pięknych imion chlopieecych niż to synka... I jednak się okazało że się znalazło
Joooo, ponad godzinę żeśmy z mężem zaglądał do reszty pojemników. Właśnie po to je mam, bo czasami zdarzają się wolki zbożowe w mące głównie i kiedyś miałam cała szafkę tego... I kupiliśmy pojemniki. No zdają rezultat jak widać. Gadałam z mężem jak to się stało że mógłam ich nie zauważyć jeszcze takiej ilości. I mąż twierdzi że pewnie siedziały wsrodku w ziarenka h,, a że ten brązowy ryż jest taki "brudny" to nie widziałam. Pewnie ma rację, bo tak ilość to raczej był zauważyła.Ja byłam z mężem Weszłam, zapytałam czy można razem, doktorek odparł, ze nawet trzeba
Mam czasem takie dni, ze mam bardziej mokro w majtach
Gratuluje baaardzo ❤❤❤ Super, ze syneczek ☺
No wiec, dziewczynki na to chyba wychodzi ze rozpakowuje się pierwsza na tym wątku? Już mam stresa, jak zacznie was brać po kolei a ja dalej będę się czołgać, a tak żeby było na przekór
@Jotka_Szczotka Chyba by mnie krew zalała jakbym tyle nad zupa stała i musiala ja wylać I tez bym płakała pocieszający jest fakt ze robale nie zaległy się gdzieś dalej i nie musisz robić generalnego porządku w kuchni z którym zeszloby zapewne z 3 dni ...
Wiesz co. Ja już sama nie wiem o kim marzę. Tak z jednej strony chciałabym synka, ale z drugiej mój synek chce mieć siostrę, a chciałabym żeby i on był taki mega szczęśliwy. Więc w zasadzie czy ona czy on to tak dobrze imiona już wybrane więc łatwiej jakoś a Wy już wyślę liście nad imionami dla parki?Wiem, że marzysz o chłopcu i tego
Ci życzę ale wydaje mi się że będzie dziewuszka ale to tylko moje spostrzeżenie patrzę wg wyrostka a być może to jeszcze za wcześnie żeby określać to wg wyrostka bo zdjęcie jest z 9tygodnia. Kiedy masz prenatalne? dodaj tez wtedy ❤