reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
He he, w wawrze też byłam to tylko koszulę ciążową dostałam. Ale zawsze można sprawdzić jeszcze raz, a nóż jakieś zwroty będą.
@Velvetka u nas zawsze ciężko coś dostać. Ja przeważnie jeżdżę do Wawra, tam jest większość rzeczy, których w Falenicy już nie ma np.
A jak się już w wawrze jest to już rzut beretem do starej miłosnej [emoji39]

@marta.kam
Wiesz ja to bym się nie odważył po takiej akcji wysyłać internetowo ksero swojego dowodu... Hakerzy teraz robią różne zeczy żeby pozyskać dostęp, różne przekierowanie i wogole.. Oby nie tym razem. Wogole pierwszy raz słyszę o wysyłaniu jakiego kolwiek ksero żeby uzyskać nowe hasło...

Kasiu! Sludziuchny bobas!!! Gratuluję!
[/QUOTE]Chcieli ksero bez danych wrażliwych. Czyli zakryłam nr PESEL czy nr dowodu. Było widoczne zdjęcie i imię i nazwisko, więc nic z tym nie zrobią.

@marta.kam
Wiesz ja to bym się nie odważył po takiej akcji wysyłać internetowo ksero swojego dowodu... Hakerzy teraz robią różne zeczy żeby pozyskać dostęp, różne przekierowanie i wogole.. Oby nie tym razem. Wogole pierwszy raz słyszę o wysyłaniu jakiego kolwiek ksero żeby uzyskać nowe hasło...

Kasiu! Sludziuchny bobas!!! Gratuluję!
[/QUOTE]
Onet czasem pyta o ksero d.o. Też miałam taka sytuację, jak zablokowałam sobie konto mailowe na Onecie i nie miałam jak odzyskać/zmienić hasła, ale wolałam zrezygnować z konta niż wysyłać ksero. Nigdy absolutnie mnie wysyłajcie ksero d.o. ! To bardzo duże ryzyko, jak dostanie się w niepowołane ręce.

reklama
Taki kokonik upatrzyłam na you tubie i już kupiłam materiały. Jak przyjdą będę szyć.
Screenshot_20190702-204046_YouTube.jpeg

Do góry