reklama
Jotka_
Fanka BB :)
No mi położna powiedziała że grupę trzeba zrobić minimum tydzień wcześniej, bo to podobno gdzieś jedzie w Polskę i długo się czeka.
Jotka_
No właśnie to jest ważne badania bo oznaczają anty ciała... Akurat konflikt to poważny sprawa.
U nas nie ma konfliktu oboje mamy "-" więc bez spiny ale moja mama i że mną i z bratem miała konflikt i były poważne powikłania. Nie ma co tego bagatelizować.
U nas nie ma konfliktu oboje mamy "-" więc bez spiny ale moja mama i że mną i z bratem miała konflikt i były poważne powikłania. Nie ma co tego bagatelizować.
zaskoczONA
Hejjjjj Przepraszam, ze dopiero teraz daje znać, ale po czwartkowym USG 7t3d. USG było ekspresowe za dużo się nie dowiedziałam, oprócz tego że planowany termin to 13 lutego@zaskoczONA gdzie się dziewczę podzielasz z tymi wiesciwmi, mam nadzieję dobrymi.
p.s. nie mogłam wcześniej dodać komentarza, cały czas wyskakiwał mi bład...
zaskoczONA
Hejjjjj Przepraszam, ze dopiero teraz daje znać, ale po czwartkowym USG 7t3d. USG było ekspresowe za dużo się nie dowiedziałam, oprócz tego że planowany termin to 13 lutego@zaskoczONA gdzie się dziewczę podzielasz z tymi wiesciwmi, mam nadzieję dobrymi.
Jotka_
@zaskoczONA dodalas go z 6razy, i teraz znowu dwa razy %D
U mnie mimo ze był ten konflikt to wszystko było ok miałam wlasnie powtarzane badania na anty, lekarz też mi kazał neta nie czytać tylko on mi wszystko tłumaczył jak to wygląda i uspokajał także słucham sie lekarza i dopóki w badaniach wszystko ok będzie wychodzic to bez paniki
Kurde znowu wątek mi sie pierdzieli.. :/ wywala mnie z niego i te same posty od Zaskoczonej przychodzą po kilka razy [emoji33]
Kurde znowu wątek mi sie pierdzieli.. :/ wywala mnie z niego i te same posty od Zaskoczonej przychodzą po kilka razy [emoji33]
reklama
zaskoczONA